Η λογοτεχνία ανθεί ξανά στον κήπο του Μεγάρου
Η ποιητική συνάντηση της Κικής Δημουλά με τον Τίτο Πατρίκιο, οι εκδηλώσεις για τη Γιορτή της Μουσικής και η αναμετάδοση της συναυλίας της Φιλαρμονικής της Βιένης έφεραν λαό πέρυσι στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής.
Η ποιητική συνάντηση της Κικής Δημουλά με τον Τίτο Πατρίκιο, οι εκδηλώσεις για τη Γιορτή της Μουσικής και η αναμετάδοση της συναυλίας της Φιλαρμονικής της Βιένης έφεραν λαό πέρυσι στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής.
Η ποιητική συνάντηση της Κικής Δημουλά με τον Τίτο Πατρίκιο, οι εκδηλώσεις για τη Γιορτή της Μουσικής και η αναμετάδοση της συναυλίας της Φιλαρμονικής της Βιένης έφεραν λαό πέρυσι στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Να λοιπόν που μας προσκαλούν ξανά για άραγμα στο γρασίδι με αφορμή. Την Τετάρτη 6/6 το ραντεβού είναι διπλό, αλλά πάντα λογοτεχνικό, αφού στις 8 μ.μ. θα απονεμηθούν για 16η χρονιά τα βραβεία του περιοδικού «Διαβάζω» τιμώντας επιλεγμένες στιγμές από την ελληνική εκδοτική παραγωγή (συντονίζει ο διευθυντής του περιοδικού Γιάννης Μπασκόζος), ενώ θα ακολουθήσει (9 μ.μ.) ένα αφιέρωμα στον Καβάφη με αναγνώσεις μεταφράσεων έργων ξενόγλωσσων ποιητών που έχουν γραφτεί είτε με το ύφος του Καβάφη είτε μιλούν γι’ αυτόν ως δημιουργό και ως άνθρωπο, από τους ποιητές Γιάννη Δάλλα, Κική Δημουλά, Τίτο Πατρίκιο, Κυριάκο Χαραλαμπίδη και τον συγγραφέα Δημήτρη Μαρωνίτη.
πηγή: athinorama.gr
ολες οι ειδησεις
- Λεφτά… υπάρχουν: Πλεονάσματα για τα χαρτιά, τρύπα στην πραγματική οικονομία – Δείτε το βίντεο
- Οι εκλογές, ο ανασχηματισμός και τα νέα μέτρα στήριξης – Δείτε το βίντεο
- Οι αλήθειες και τα ψέματα για τους μετακλητούς υπαλλήλους
- Serie A: Ποδοσφαιριστές σε λίστες της εισαγγελίας Μιλάνου – Ποια ονόματα παίζουν – Τι πραγματικά ισχύει
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr