16 Δεκεμβρίου 2025
Δημοσίευση: 13:31'

Ιωάννινα: Καταδίωξη αυτοκινήτου που «ξεχείλιζε» κάνναβη – Κινδύνεψε αγοράκι 2,5 ετών (Βίντεο)

Η αστυνομία είχε φτάσει στα ίχνη σπείρας που έφερνε ναρκωτικά, αξιοποιώντας πληροφορίες. Τρεις συλλήψεις.

Επιμέλεια: Νίκος Αλέπης
Δημοσίευση: 13:31’
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
Επιμέλεια: Νίκος Αλέπης

Η αστυνομία είχε φτάσει στα ίχνη σπείρας που έφερνε ναρκωτικά, αξιοποιώντας πληροφορίες. Τρεις συλλήψεις.

Τη ζωή του ίδιου του παιδιού της, ενός αγοριού μόλις δυόμισι ετών, έθεσε σε κίνδυνο μια 23χρονη γυναίκα που μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών με το αυτοκίνητό της. Ενώ κινούταν στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης, δεν υπάκουσε στα σήματα της αστυνομίας για να σταματήσει για έλεγχο, αλλά επιτάχυνε, με αποτέλεσμα να την καταδιώξουν. Πέρασε μέσα από περιοχές του Νομού Γρεβενών, ώσπου τελικά να ακινητοποιηθεί στη Βωβούσα Ιωαννίνων, ενώ στην προσπάθειά της να ξεφύγει, χτύπησε δύο φορές σκόπιμα τα περιπολικά.

Το αυτοκίνητο ήταν φορτωμένο μέχρι πάνω με 118 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 215 κιλών. Οι πινακίδες κυκλοφορίας διαπιστώθηκε ότι ήτα κλεμμένες. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν οι πραγματικές πινακίδες του οχήματος, αλβανικών αρχών.

Λίγο μετά η Τροχαία Γρεβενών εντόπισε και ένα ακόμη όχημα, το οποίο συνόδευε το αυτοκίνητο της 23χρονης. Οι δύο επιβάτες του επίσης συνελήφθησαν, ως συνεργοί. Σε βάρος των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, βία κατά υπαλλήλων, επικίνδυνη οδήγηση, έκθεση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.


TOP NEWS

uncached