Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο παρουσιαστής
Τι λέει η Ματίνα Παγώνη
Τι λέει η Ματίνα Παγώνη
Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος δεν έδωσε σήμερα το παρών στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega», με την Ανθή Βούλγαρη να τονίζει στην έναρξη πως ο συμπαρουσιαστής της αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία.
Στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έχει παγκρεατίτιδα και στη συνέχεια έβγαλε τη Ματίνα Παγώνη, η οποία διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον παρουσιαστή του Mega.
«Ο Ιορδάνης είναι πολύ καλά, μίλησα πρωί πρωί μαζί του. Είναι κάτι που θα περάσει πολύ γρήγορα και θα γυρίσει στη δουλειά του. Είναι θέμα λίγων ημερών, δεν είναι κάτι σοβαρό. Η εξέλιξη είναι πάρα πολύ καλή και νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε πάρα πολύ καλά. Μόνο φαρμακευτική αγωγή θα χρειαστεί. Δεν ξέρω πότε θα βγει από το νοσοκομείο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας», είπε η Ματίνα Παγώνη.
ολες οι ειδησεις
- Ένας έντιμος ριζοσπάστης, αριστερός: Γαβριήλ Σακελλαρίδης
- Δημοσκοπήσεων το ανάγνωσμα: Τα συμπεράσματα – Δείτε το βίντεο
- Τι συμβαίνει με τον Χάρη Δούκα, πού το πάει ο δήμαρχος, πώς τον βλέπει το ΠΑΣΟΚ – Συνεργασία με Τσίπρα ή αμφισβήτηση Ανδρουλάκη;
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος – Μετά τις δολοφονίες και το κελί… για μεζέδες στην Καισσαριανή
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr