3 Μαρτίου 2026
Δημοσίευση: 12:03'

Ήβη Αδάμου μετά το χτύπημα στην Κύπρο: Η οικογένειά μου δεν κινδυνεύει, αλλά είναι πάρα πολύ στενάχωρα αυτά που συμβαίνουν

Η ειρήνη δεν είναι κάτι αυτονόητο, ενώ θα έπρεπε να είναι, σχολίασε η τραγουδίστρια για τα τελευταία γεγονότα

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Ρηγοπούλου
Δημοσίευση: 12:03’
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Ρηγοπούλου

Η ειρήνη δεν είναι κάτι αυτονόητο, ενώ θα έπρεπε να είναι, σχολίασε η τραγουδίστρια για τα τελευταία γεγονότα

Η Ήβη Αδάμου τοποθετήθηκε δημόσια μετά το πρόσφατο χτύπημα στην Κύπρο, εκφράζοντας τη βαθιά της ανησυχία για τις εξελίξεις στην περιοχή. Όπως ανέφερε, η οικογένειά της δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, ωστόσο η ίδια και οι δικοί της άνθρωποι είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένοι από όσα συμβαίνουν.
Η τραγουδίστρια τόνισε ότι, παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει άμεση απειλή για τα αγαπημένα της πρόσωπα, το κλίμα φόβου και αβεβαιότητας που έχει δημιουργηθεί επηρεάζει έντονα την καθημερινότητα και την ψυχολογία των κατοίκων. Παράλληλα, δεν έκρυψε τη θλίψη της για την ένταση και τις συνέπειες που βιώνει η χώρα, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.


Με τη δήλωσή της, η Ήβη Αδάμου θέλησε να καθησυχάσει όσους ανησύχησαν για την ασφάλεια της οικογένειάς της, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη συμπαράστασή της σε όλους όσοι επηρεάζονται από τα γεγονότα.

TOP NEWS

uncached