Και με μετρό, και με πράσινο, απαντά στον Μπακογιάννη η πλευρά Δούκα
Οι δεσμεύσεις για την αποκατάσταση των δέντρων και του πρασίνου πρέπει να τηρηθούν μέχρι κεραίας, τονίζεται
Οι δεσμεύσεις για την αποκατάσταση των δέντρων και του πρασίνου πρέπει να τηρηθούν μέχρι κεραίας, τονίζεται
Απάντηση στη χθεσινή ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων και του απερχόμενου δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, περί σύμβασης για την προμήθεια 2.975 μεγάλων δέντρων σε χώρους και σημεία του δήμου, έδωσαν από το περιβάλλον του Χάρη Δούκα.
Πληροφορίες από τον νέο δήμαρχο αναφέρουν, ρητά, πως «έχουμε πολλάκις αναφέρει ως βασική προγραμματική μας δέσμευση την πράσινη Αθήνα κι αυτό δεν αλλάζει». Και αναφέρουν πως «και το μετρό πρέπει να προχωρήσει και οι δεσμεύσεις για την αποκατάσταση των δέντρων και του πρασίνου πρέπει να τηρηθούν μέχρι κεραίας. Δίλημμα, δεν υπάρχει» υπερθεματίζουν.
«Από τη μέρα που θα αναλάβουμε, από 1/1/2024, έχουμε καθήκον παρακολουθούμε και να παρεμβαίνουμε όπου χρειάζεται, για να γίνει ο στόχος μας πράξη» καταλήγουν.
ολες οι ειδησεις
- Ένας έντιμος ριζοσπάστης, αριστερός: Γαβριήλ Σακελλαρίδης
- Δημοσκοπήσεων το ανάγνωσμα: Τα συμπεράσματα – Δείτε το βίντεο
- Τι συμβαίνει με τον Χάρη Δούκα, πού το πάει ο δήμαρχος, πώς τον βλέπει το ΠΑΣΟΚ – Συνεργασία με Τσίπρα ή αμφισβήτηση Ανδρουλάκη;
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος – Μετά τις δολοφονίες και το κελί… για μεζέδες στην Καισσαριανή
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr