Δημοσίευση: ’
Τελευταία ενημέρωση: ’

Καισαριανή: Χειροπέδες σε 48χρονο που επιτέθηκε σε αστυνομικούς γιατί πήγαν να του κόψουν κλήση – «Δεν θα γράψεις εσύ εμένα»

Ο 48χρονος φέρεται να χτύπησε τη μία αστυνομικό με αγκωνιά στην κοιλιά και τη δεύτερη με κουτουλιά στο κεφάλι.

Η ανάγνωση δημιουργήθηκε από το Newpost AI.
Δημοσίευση: ’
Τελευταία ενημέρωση: ’
Καισαριανή: Χειροπέδες σε 48χρονο που επιτέθηκε σε αστυνομικούς γιατί πήγαν να του κόψουν κλήση – «Δεν θα γράψεις εσύ εμένα»
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Ο 48χρονος φέρεται να χτύπησε τη μία αστυνομικό με αγκωνιά στην κοιλιά και τη δεύτερη με κουτουλιά στο κεφάλι.

Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου στην Καισαριανή ένας 48χρονος, ο οποίος επιτέθηκε σε δύο γυναίκες αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ, όταν επιχείρησαν να του βεβαιώσουν παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Το περιστατικό καταγράφηκε περίπου στις 09:15, στην οδό Θήρωνος. Οι δύο γυναίκες αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, μαζί με έναν άνδρα συνάδελφό τους, εντόπισαν τον 48χρονο να οδηγεί το όχημά του αντίθετα σε μονόδρομο.

Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για να επιβάλουν το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο ωστόσο ο άνδρας αντέδρασε και φέρεται να είπε: «δεν θα γράψεις εσύ εμένα».

Επίθεση σε αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ

Στη συνέχεια, ο 48χρονος φέρεται να χτύπησε τη μία αστυνομικό με αγκωνιά στην κοιλιά και τη δεύτερη με κουτουλιά στο κεφάλι. Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, επιχείρησε να αφαιρέσει το μπλοκάκι παραβάσεων των αστυνομικών.

Για το περιστατικό ζητήθηκαν ενισχύσεις και στο σημείο έφτασε ομάδα της ΔΙΑΣ. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 48χρονου και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη, απείθεια, εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων.

Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.