Καλωσορίστε τον Νόι και τη φάλαινα
Μια υπέροχη ιστορία για παιδιά από τριών ετών από τον ταλαντούχο Benji Davies από τις εκδόσεις Ίκαρος
Μια υπέροχη ιστορία για παιδιά από τριών ετών από τον ταλαντούχο Benji Davies από τις εκδόσεις Ίκαρος
Μια υπέροχη ιστορία για παιδιά από τριών ετών από τον ταλαντούχο Benji Davies από τις εκδόσεις Ίκαρος
Ο Νόι ζει μαζί με τον μπαμπά του και τις έξι γάτες τους σ’ ένα σπίτι κοντά στην ακρογιαλιά. Κάθε μέρα ο πατέρας του ξεκινάει από πολύ πρωί για τη δουλειά του και τον αφήνει μόνο του στο σπίτι.
Μια μέρα, μετά από μια μεγάλη καταιγίδα, ο Νόι βρίσκει ένα μικρό φαλαινάκι που είχε ξεβραστεί στην αμμουδιά και το σώζει, βάζοντάς το στην μπανιέρα του σπιτιού του. Περνάει χρόνο μαζί του, λέγοντάς του πολλές ιστορίες· γνωρίζει καλά όμως ότι ο μπαμπάς του θα θυμώσει πολύ μόλις το αντικρίσει στο σπίτι.
Ο μπαμπάς τελικά επιστρέφει και μαζί με τον Νόι αποφασίζουν να μεταφέρουν το φαλαινάκι στη θάλασσα. Όμως, πριν το κάνουν, θα μάθουν τόσα ο ένας για τον άλλον που η οικογένειά τους θα γίνει πιο δυνατή!
Ο Benji Davies είναι εικονογράφος, συγγραφέας και σκηνοθέτης κινουμένων σχεδίων. Το πρώτο του εικονογραφημένο βιβλίο, «The Storm whale», κέρδισε το Oscar’s First Book Prize το 2014 και ήταν υποψήφιο για το Booktrust’s Best Book Award. Το δεύτερο, «Το νησί του παππού», κέρδισε το AOI World Illustration Awards 2015, το Children’s Books Professional, το Sainsbury’s Picture Book Award και το-Sainsbury’s Children’s Book of the Year 2015. Έχει σπουδάσει animation στο πανεπιστήμιο, και έχει εργαστεί πάνω σε εικονογραφημένα βιβλία, ταινίες μικρού μήκους, μουσικά βίντεο, και διαφημίσεις. Τα βιβλία του έχουν εκδοθεί σε πολλές γλώσσες και χώρες σε όλο τον κόσμο.
Ο Νόι και η Φάλαινα, Benji Davies, εκδόσεις Ίκαρος, από την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου.
ολες οι ειδησεις
- Περίπτερα και πάγκοι εφημερίδων σε κρίση: «Να χαρακτηριστεί το επάγγελμά μας διατηρητέο» λένε οι τελευταίοι εφημεριδοπώλες
- Κάμερον Ντίαζ: Έγινε μητέρα για τρίτη φορά στα 53
- Μαρία Σάκκαρη: Η απάντηση on camera για το νυφικό και τις προετοιμασίες του γάμου της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
- Βραζιλία: Ο Νεϊμάρ χαστούκισε τον 19χρονο γιο του Ρομπίνιο, επειδή τον… ντρίμπλαρε
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr
