«Καρφώνει» Φαραντούρη ο Γιώργος Τσίπρας: «Περίεργο, δεν του φαινόταν… έδειχνε σεμνός μετριόφρων και με αρχές»
«… δεν πήγαινε κάθε φορά όπου φυσούσε ο άνεμος, καθόλου πολιτικάντης. Φαίνεται και από τη φωτό», γράφει ο Γιώργος Τσίπρας για τον Νικόλα Φαραντούρη.
«… δεν πήγαινε κάθε φορά όπου φυσούσε ο άνεμος, καθόλου πολιτικάντης. Φαίνεται και από τη φωτό», γράφει ο Γιώργος Τσίπρας για τον Νικόλα Φαραντούρη.
Δηκτικό σχόλιο μέσω ανάρτησης έκανε ο Γιώργος Τσίπρας για τον Νικόλα Φαραντούρη, με αφορμή τη διαγραφή του ευρωβουλευτή από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις δηλώσεις για το κάμμα Καρυστιανού.
Όπως αναφέρει ο κ. Τσίπρας για τον Νικόλα Φαραντούρη χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία του ευρωβουλευτή, «περίεργο, δεν του φαινόταν… Στην τηλεόραση έδειχνε σεμνός, μετριόφρων, ποτέ δεν μιλούσε για το εαυτό του, άνθρωπος με πεποιθήσεις και αρχές, δεν πήγαινε κάθε φορά όπου φυσούσε ο άνεμος, καθόλου πολιτικάντης. Φαίνεται και από τη φωτό».
«Και η πορεία του λιτή. Πέρασε από τα γραφεία υπουργών της ΝΔ, τοποθετήθηκε σε διάφορα πόστα, τριβόταν με ΠΑΣΟΚ, εκτοξεύτηκε από τον Α. Τσίπρα μετά τις πρώτες εκλογές 2023 και έγινε φουλ ΣΥΡΙΖΑ, όταν επικράτησε ο Κασσελάκης φουλ Κασσελάκης, εκλέγεται ευρωβουλευτής και παύει να αναφέρει τη λέξη ΣΥΡΙΖΑ, κάτι σε Ανεξάρτητος Συνεργαζόμενος, ξηλώνεται ο Κασσελάκης και διεκδικεί το πόστο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά κοντοστέκεται να δει πού θα κάτσει η μπίλια ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Τσίπρα, σίγουρα και άλλους, όταν δρομολογείται κίνηση Τσίπρα φουλ Τσιπρικός και τώρα γοητεύεται από το νέο κόμμα Καρυστιανού» συνεχίζει ο Γιώργος Τσίπρας.
Όπως γράφει, δε, «α, όταν κορυφωνόταν η ενεργειακή ακρίβεια στην ερώτηση τι πρέπει να γίνει στην Ελλάδα απαντούσε τι δεν κάνει η Ευρώπη και όταν κορυφωνόταν η γενοκτονία στη Γάζα ασχολιόταν κυρίως με το δράμα των χριστιανών στη Συρία, καθότι Έλλην πατριώτης πάνω απ’ όλα».
«Το λες και ανώτατο στάδιο της δηθενιάς του παλιού ορθόδοξου ΣΥΡΙΖΑ. Και διηγώντας τα να κλαις…» καταλήγει ο Γιώργος Τσίπρας στην ανάρτησή του για τον Νικόλα Φαραντούρη.
Δείτε την ανάρτηση:
Περίεργο, δεν του φαινόταν… Στην τηλεόραση έδειχνε σεμνός, μετριόφρων, ποτέ δεν μιλούσε για το εαυτό του, άνθρωπος με πεποιθήσεις και αρχές, δεν πήγαινε κάθε φορά όπου φυσούσε ο άνεμος, καθόλου πολιτικάντης. Φαίνεται και από τη φωτό. Και η πορεία του λιτή. Πέρασε από τα γραφεία… pic.twitter.com/xav9ruVfsq
— Γιώργος Τσίπρας (@giorgostsipras) January 7, 2026
ολες οι ειδησεις
- Όταν η Δικαιοσύνη δεν χωρά τους ανθρώπους της
- Αυτό είναι το trailer του Toy Story 5
- Οι Αμερικάνοι bullshiters και οι παραμυθατζήδες της Ανατολής – Δείτε το βίντεο
- Euroleague: «Τελικός» στο Σαράγεβο για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Ντουμπάι
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr