13 Μαΐου 2025
Δημοσίευση: 13:20'

Κατερίνα Καινούργιου: «Με ενοχλεί, όταν μια γυναίκα έχει αποκτήσει παιδί με κάποιον, να τον υποτιμάει»

Δείτε τι είπε η παρουσιάστρια.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Ρηγοπούλου
Δημοσίευση: 13:20’
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Ρηγοπούλου

Δείτε τι είπε η παρουσιάστρια.

Μια πρόσφατη ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη αναφορικά με τους πρώην συντρόφους της σχολιάστηκε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», το πρωί της Τρίτης 13 Μαΐου.
Συγκεκριμένα, η γνωστή Influencer έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok: «Αν έχεις μια δύσκολη μέρα σκέψου ότι κάποια εκεί έξω βγαίνει με έναν πρώην σου και νομίζει πως έπιασε το τζακποτ».
Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να σχολιάσει σε ένα γενικό πλαίσιο: «Γενικώς με ενοχλεί εμένα – και δεν το λέω για την Ιωάννα – όταν μια γυναίκα όταν έχει αποκτήσει παιδί ή παιδιά με έναν άνδρα, μετά να τον υποτιμάει. Κούκλα μου είναι ο πατέρας των παιδιών σου, οφείλεις να το σεβαστείς για μια ζωή. Δεν μπορώ να πιστεύω ότι πήγαινε για τον Δημήτρη γιατί ξέρω τη σχέση τους».


TOP NEWS

uncached