Κατσιαντώνης: Εγώ κυκλοφορώ στη Λάρισα, όχι στο Κολωνάκι
Τι είπε για την προσχώρησή του στη ΝΔ
Τι είπε για την προσχώρησή του στη ΝΔ
Για την απόφασή του να προσχωρήσει στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας μίλησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης, στους «Αταίριαστους» στον ΣΚΑΪ.
«Ο Μητσοτάκης έχει κάνει άνοιγμα σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του κέντρου να συσπειρωθούν. Δεν έχει τάξει λαγούς και πετραχήλια στον ελληνικό λαό. Αυτό που λέει είναι ότι θα σταματήσει την κατρακύλα», υπογράμμισε ο κ. Κατσιαντώνης και εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης.
«Πρέπει να φύγει αυτή η κυβέρνηση. Εγώ κυκλοφορώ στη Λάρισα, όχι στο Κολωνάκι και εκεί, στα καφενεία, ο κόσμος με τον οποίο συνομιλώ μου λέει ότι αυτή η κυβέρνηση τους έχει διαλύσει».
Ο ίδιος εκτίμησε ότι θα στηθούν τριπλές κάλπες τον Μάιο του 2019 και αναφερόμενος στο προηγούμενο κόμμα του, την Ένωση Κεντρώων, είπε: «Έχει κλείσει για μένα αυτή η σελίδα. Εκτιμώ ότι θα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή στις επόμενες εκλογές και τους εύχομαι καλή επιτυχία», ενώ τόνισε ότι δεν ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτός που τον προσέγγισε, αλλά «άλλοι άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας».
ολες οι ειδησεις
- Κατερίνα Καινούργιου: Η κόρη της συμπλήρωσε δύο εβδομάδες ζωής – Η τρυφερή ανάρτηση που «έλιωσε» το Instagram
- Ανακαινίζω-Νοικιάζω 2026: Έως 90% επιδότηση και 36.000€ για ανακαινίσεις κατοικιών
- Κέιτι Πέρι: Βίντεο από τη βραδιά που η Ρούμπι Ρόουζ κατηγορεί την τραγουδίστρια για σεξουαλική επίθεση
- Το ΔΝΤ προειδοποιεί για το δίλημμα των κυβερνήσεων: «Όπλα ή Βούτυρο»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr