current views are: 12

4 Δεκεμβρίου 2022
Δημοσίευση07:20

Κιβωτός του Κόσμου: Ο πάτερ Αντώνιος και οι 3 κινήσεις του – Η αποκλήρωση-σκάνδαλο στη Θεσσαλονίκη

Η Κιβωτός θα βρεθεί αντιμέτωπη με αγωγές που ετοιμάζει η κόρη μίας δωρήτριας στη Θεσσαλονίκη.

Δημοσίευση 07:20’
Αντώνιο

Η Κιβωτός θα βρεθεί αντιμέτωπη με αγωγές που ετοιμάζει η κόρη μίας δωρήτριας στη Θεσσαλονίκη.

Ο πατέρας Αντώνιος από το βράδυ της Παρασκευής ζει εκτός του σπιτιού που είχε στην δομή της Κιβωτού στον Κολωνό στην οδό Σαρπηδώνος.

Από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκαν οι καταγγελίες παρέμεινε σε αυτό το δυάρι  που του είχε παραχωρηθεί όπως  υποστηρίζουν οι δικηγόροι του τα τελευταία δέκα χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι υπήρχε εισαγγελική διάταξη που όριζε να φύγει από το χώρο ο ιερέας αποχώρησε μόνο όταν βρήκε  τις κλειδαριές αλλαγμένες.

Δεν του είχε επιδοθεί καμία εισαγγελική διάταξη ,δεν γνώριζε -πάντα σύμφωνα με τους νομικούς του συμβούλους – ότι έπρεπε να φύγει.

-Η πρώτη κίνηση του πατέρα Αντώνιου είναι να στραφεί νομικά για αυτή τη απόφαση να βρεθεί  εκτός του σπιτιού που του είχε παραχωρηθεί.

-Η δεύτερη κίνηση είναι να  πάει στο νέο σπίτι που έχει βρει εντός Αττικής. Το θέμα είναι να βρεθεί τρόπος να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα μέσα από το διαμέρισμα στη δομή. Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι δικηγόροι του με τις εισαγγελικές αρχές  αλλά και με τη νέα διοίκηση του Οργανισμού προκειμένου να βρεθεί μία λύση. Μία λύση που πιθανότατα θα δοθεί πολύ άμεσα.

-Η τρίτη  κίνηση είναι να επισκεφθούν οι δικηγόροι του  τη Δευτέρα τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο. Παραβιάζεται το τεκμήριο αθωότηταςμ υποστηρίζουν.

Ο πατέρας Αντώνιος επιμένει στην ίδια γραμμή που ακολουθούσε μέχρι σήμερα. Καμία δημόσια εμφάνιση…Ότι έχει να πει …θα το μεταφέρουν οι δικηγόροι  του. Την ίδια στάση θα κρατήσει και η πρεσβυτέρα, θα συνεχίσουν να βλέπουν τους στενούς συνεργάτες: επτά άτομα στο σύνολο στο νέο τους σπίτι.

Από την πρώτη στιγμή των καταγγελιών η πλευρά του πατέρα Αντώνιου συλλέγει στοιχεία προκειμένου να αντικρούσει τα όσα ακούγονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost  έχουν εντοπίσει όπως ισχυρίζονται ακόμα και μάρτυρες που καταγγέλλουν συγκεκριμένες καταστάσεις με κακοποιήσεις αλλά δεν ήταν ποτέ στις δομές ..

Κιβωτός του Κόσμου: Η αποκλήρωση και ο στενός συνεργάτης του Κολωνού

Μηνύσεις  και αγωγές ετοιμάζει η κόρη μίας δωρήτριας στη Θεσσαλονίκη. Είναι το μοναδικό παιδί στην οικογένεια και κληρονόμος της περιουσίας. Ξαφνικά η μητέρα της μπαίνει στο νοσοκομείο καθώς έχει χτυπηθεί από τον καρκίνο.

Όταν πεθαίνει  και ανοίγει η διαθήκη της μητέρας της ανακαλύπτει ότι όλη περιουσία -σπίτια  ,αυτοκίνητο ,μηχανή και κοσμήματα έχουν πάει στην Κιβωτό.

Η κοπέλα μιλώντας στο newpost υποστηρίζει:

«Η μητέρα μου δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι πόσο μάλλον να πάει σε συμβολαιογράφο και να κάνει όλη αυτή τη διαδικασία  ,να υπογράψει δηλαδή  διαθήκη. Την πλησίασε μια κυρία στο νοσοκομείο που δεν ήταν ασθενής και άρχισε να κλείνεται στο δωμάτιο της μητέρας μου αρκετές ώρες μαζί. Ο άντρας της κυρίας είναι δικηγόρος όπως και ο γιος της .Και όλοι αυτοί μαζί συνέταξαν μία διαθήκη .Εγώ από πριν βγει όλο αυτό το σκάνδαλο ήμουν βεβαία ότι πρόκειται για δόλο.»

Η έκπληξη της κόρης ήταν ακόμα μεγαλύτερη όταν ενώ είναι στο πατρικό της σπίτι εμφανίζονται με εξουσιοδότηση όπως ισχυρίζεται της πρεσβυτέρας στενός συνεργάτης του πατέρα Αντωνίου  στον Κολωνό μαζί με ένα άλλο άτομο:

«Ήρθε ο γνωστός Π…  και ένας άλλος κύριος  και ενώ δεν είχαν αποδοχή κληρονομιάς  και άρχισαν να φωτογραφίζουν και να θέλουν να αλλάξουν τις κλειδαριές του σπιτιού .Ήταν ο μπαμπάς της μαμάς μου εκεί που κόντεψε να μείνει .Δύσκολες καταστάσεις .Ήρθαν να μας πουν να βγούμε από το σπίτι. Αυτό ήταν όλο παράνομο .»

Η δικηγόρος της κόρης της δωρήτριας, Ανθούλα Ανάσογλου, δηλώνει στο newpost :

«Ένα παιδί ξαφνικά μένει στο δρόμο ,κυριολεκτικά στο δρόμο εκτελώντας εντολές του συγκεκριμένου Οργανισμού. Η μητέρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει αποκληρώσει το ίδιο της το παιδί .Ότι υπήρχε και δεν υπήρχε τα άφησε στην  Κιβωτό. Θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να ακυρωθεί η διαθήκη. Εχει γίνει ήδη αγωγή ,θα προσβάλλουμε τη διαθήκη και θα κάνουμε μηνυτήρια αναφορά κατά όλων όσοι ήταν στη σύνταξη και υπογραφή αυτής της διαθήκης .»


σχετικα αρθρα