Κλούνεϊ – Αλαμουντίν: Ξαφνικός χωρισμός;
Στα χνάρια των Τζολί – Πιτ ακούγεται ότι βαδίζει ο γάμος του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ Αλαμουντίν.
Στα χνάρια των Τζολί – Πιτ ακούγεται ότι βαδίζει ο γάμος του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ Αλαμουντίν.
Στα χνάρια των Τζολί – Πιτ ακούγεται ότι βαδίζει ο γάμος του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ Αλαμουντίν.
Αν και η πανέμορφη δικηγόρος και ακτιβίστρια κατάφερε να οδηγήσει σε γάμο έναν ορκισμένο εργένη, όπως φαίνεται, ο χολιγουντιανός σταρ δεν το είχε σκεφτεί αρκετά καλά αυτό το βήμα.
Αυτό βέβαια ακούγεται εδώ και καιρό, καθώς το ζευγάρι έχει αρκετό καιρό να κάνει κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση και φήμες τους θέλουν να έχουν ήδη αποφασίσει να πάρουν χωριστούς δρόμους στην ζωή.
Οι πρώτες τους αψιμαχίες είχαν ως αιτία την απόκτηση ενός παιδιού και από ότι φαίνεται ποτέ δεν κατάφεραν να βρουν μία κοινή λύση.
Από την άλλη, τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Τζορτζ έχει κάνει πολλές αταξίες ερωτικού περιεχομένου με την Αμάλ Αλαμουντίν να έχει κουραστεί να συγχωρεί.
Για να δούμε αν ο Τζορτζ θα κάνει πολλή παρέα πλέον με τον κολλητό του, Μπραντ Πιτ…
ολες οι ειδησεις
- «Σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ σε οικισμούς στο Κορωπί: 7 συλλήψεις για κλοπές ρεύματος και νερού (Φωτό & Βίντεο)
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη διακινητής μεταναστών στην Εγνατία – Μετέφερε 8 Ιρακινούς
- Τεχνητή νοημοσύνη στις ελληνικές παραλίες: Το CleanSweep «διαβάζει» πού επιστρέφει η ρύπανση
- Αστυνομική επιχείρηση με 12 συλλήψεις στον Ασπρόπυργο – «Ξηλώθηκαν» καλώδια για ρευματοκλοπές (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr