20 Απριλίου 2026
Δημοσίευση: 19:18'
Τελευταία ενημέρωση: 19:21'

Κόντρα ΠΑΣΟΚ-κυβέρνησης για το ταξίδι Ανδρουλάκη στη Βαρκελώνη

Αφορμή μια σέλφι και ένα βιντεάκι…

Δημοσίευση: 19:18’
Τελευταία ενημέρωση: 19:21’
social media

Αφορμή μια σέλφι και ένα βιντεάκι…

Μαίνεται η λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και κυβέρνησης για το ταξίδι του Νίκου Ανδρουλάκη στη Βαρκελώνη. Ο πρόεδρος του Κινήματος συμμετείχε στην διεθνή σύνοδο της Κεντροαριστεράς με μια σέλφι που ανήρτησε να πυροδοτεί την κόντρα.

Κυβερνητικές πηγές σχολίασαν:

«Αδικαιολόγητος ο εκνευρισμός στην τελευταία ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ. Έχουν κατηγορήσει για τα πάντα την κυβέρνηση, αλλά φανταζόμαστε ότι δεν ευθύνεται και για το γεγονός ότι ο κ. Ανδρουλακης μετέβη στη Βαρκελώνη για τη σελφι και το βιντεάκι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να κάνει ομιλία.»

Απάντηση ΠΑΣΟΚ

«Όποτε τα βρίσκουν σκούρα, το μοτίβο επαναλαμβάνεται: ο κ. Μαρινάκης κρύβεται πίσω απο “πηγές” και στην ανακοίνωση του Μαξίμου μιλούν για “εκνευρισμό”.
Τέτοια ένδεια έμπνευσης και επιχειρημάτων από τους “άριστους”;

Θα το ξαναπούμε: Ο κ. Μαρινάκης είναι η επίσημη φωνή της ελληνικής κυβέρνησης και οχι της “υπόγας” του Μαξίμου. Η πολλή παρέα με την Ομάδα Αλήθειας τον έχει μπερδέψει.

Ας μην κάνει, λοιπόν, τη γραμμή της “υπόγας”, δημόσια θέση που εκθέτει τη χώρα.

Γιατί επειδή μάλλον ξεχνάει γρήγορα, να του θυμίσουμε ότι με τον Ισπανό Πρωθυπουργό συναντήθηκε και ο Πρωθυπουργός προ καιρού. Υπονοεί κάτι για την ευθυκρισία του κ. Μητσοτάκη;

Σοβαρευτείτε!».


TOP NEWS

uncached