Κορωνοϊός – Βουλή: Νέα μέτρα στη Βουλή – Μόλις 50 βουλευτές στην Ολομέλεια
Αυστηροποίηση των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.
Αυστηροποίηση των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.
Μετά τις τελευταίες επιδημιολογικές εξελίξεις, η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής αποφάσισε την αυστηροποίηση των μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού.
Ειδικότερα, αποφασίσθηκε:
-Οι παρόντες βουλευτές στην Ολομέλεια να περιοριστούν στους 50, από τους 60 που ήταν μέχρι σήμερα.
– Συχνότερες διακοπές των συνεδριάσεων της Ολομέλειας για αερισμό και απολύμανση της αίθουσας.
-Αναστέλλονται όλες οι συνεδριάσεις των Επιτροπής της Βουλής που δεν συνεδριάζουν στο πλαίσιο της νομοθετικής διαδικασίας.
-Στις συνεδριάσεις των Επιτροπών συστήνεται στους βουλευτές η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή τους μέσω των τηλεσυνεδριάσεων.
-Οι συνεδριάσεις της Διάσκεψης Προέδρων θα γίνεται με μικρότερο αριθμό συμμετεχόντων χωρίς όμως να επηρεάζεται η αναλογικότητα.
Επίσης, από βδομάδα θα γίνεται θερμομέτρηση σε όλες τις εισόδους, όσων προσέρχονται στο Μέγαρο της Βουλής. Η εργασία των υπαλλήλων της Βουλής θα οργανωθεί σε κλιμάκια και θα αυξηθεί ο αριθμός των εργαζομένων που θα εργάζονται με τηλεργασία.
ολες οι ειδησεις
- Έφηβος από αριστοκρατική γενιά
- Μαρίνα Σταυράκη: Αυτός είναι ο Τούρκος επιχειρηματίας που της έχει «κλέψει» την καρδιά
- Επίθεση Μητσοτάκη στο Documento και τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Μυλωνάκη
- Δήμος Βερύκιος: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την Τίνα Μεσσαροπούλου – «Έστειλε μήνυμα στον Γιώργο Μυλωνάκη, δευτερόλεπτα πριν το πάθει»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr