9 Σεπτεμβρίου 2025
Δημοσίευση: 23:18'

Κώστας Τσουκαλάς κατά ΝΔ: «Το συμβόλαιο αλήθειας δεν μπορεί να γίνει ανέκδοτο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς, τονίζει πως η δέσμευση του ΠΑΣΟΚ για ένα «συμβόλαιο αλήθειας» πηγάζει από την αξιοπιστία του

Επιμέλεια: Νίκος Μπουφίδης
Δημοσίευση: 23:18’
(ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI)
Επιμέλεια: Νίκος Μπουφίδης

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς, τονίζει πως η δέσμευση του ΠΑΣΟΚ για ένα «συμβόλαιο αλήθειας» πηγάζει από την αξιοπιστία του

Σε απάντηση του στην ανάρτηση του Άκη Σκέρτσου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς, τονίζει πως η δέσμευση του ΠΑΣΟΚ για ένα «συμβόλαιο αλήθειας» πηγάζει από την αξιοπιστία του. Παράλληλα, αμφισβητεί την αξιοπιστία της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για ένα ανέκδοτο της ημέρας.

Ειδικότερα, ο κ. Τσουκαλάς αναρωτιέται αν μπορεί να μιλάει για αλήθεια μία κυβέρνηση που:

  • Δηλώνει κυνικά πως η πολιτική της ωφελεί ορισμένους, ενώ βλάπτει άλλους.
  • Είναι βυθισμένη σε σκάνδαλα και φαινόμενα διαφθοράς.
  • Με την πολιτική της, διευκολύνει το 20% της κοινωνίας και αφήνει το υπόλοιπο 80% να «χαίρεται» με τα ηλιοβασιλέματα.

Τέλος, ο κ. Τσουκαλάς αναφέρει πως η κυβέρνηση υιοθέτησε θέσεις του ΠΑΣΟΚ, τις οποίες παλαιότερα χαρακτήριζε «λαϊκισμό». Συγκεκριμένα, αναφέρει ως παραδείγματα τη φορολογία των οικογενειών, τον ΕΝΦΙΑ σε ορεινές και νησιωτικές περιοχές και το Εθνικό Απολυτήριο.


TOP NEWS

uncached