Κρήτη: Δεν έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης μια εβδομάδα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του 49χρονου επιχειρηματία – Καβγάς για μια… καύτρα τσιγάρου
Σύμφωνα μάλιστα με αναφορές από την Κρήτη, οι δύο άνδρες από το Γάζι και τα Ζωνιανά, έχουν βρει… «καταφύγιο» σε χωριό–«άβατο», επιχειρώντας να επιτύχουν συμβιβασμό και να αποσυρθούν οι κατηγορίες
Σύμφωνα μάλιστα με αναφορές από την Κρήτη, οι δύο άνδρες από το Γάζι και τα Ζωνιανά, έχουν βρει… «καταφύγιο» σε χωριό–«άβατο», επιχειρώντας να επιτύχουν συμβιβασμό και να αποσυρθούν οι κατηγορίες
Στο γραφείο της εισαγγελέως Ηρακλείου έχει διαβιβαστεί ο φάκελος για τον ξυλοδαρμό του 49χρονου ελληνοκαναδού Μανόλη Κακουλάκη. Οι δυο έχουν ταυτοποιηθεί από την ΕΛ.ΑΣ, αλλά μια εβδομάδα μετά το σοκαριστικό συμβάν που έλαβε χώρα σε νυχτερινό μαγαζί του Ηρακλείου, δεν έχει εκδοθεί κανένα ένταλμα σύλληψης!
Σύμφωνα μάλιστα με αναφορές από την Κρήτη, οι δύο άνδρες από το Γάζι και τα Ζωνιανά, έχουν βρει… «καταφύγιο» σε χωριό–«άβατο», επιχειρώντας να επιτύχουν συμβιβασμό και να αποσυρθούν οι κατηγορίες.
Καβγάς για μια… καύτρα τσιγάρου
Οπτικό υλικό που βρίσκεται στην διάθεση των αρχών, έχει καταγράψει την έναρξη του διαπληκτισμού τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου. Ο ένας από τους δύο ταυτοποιημένους δράστες, ακουμπάει χωρίς να το αντιληφθεί με το τσιγάρο του τον 49χρονο, που περνούσε από πίσω του, φεύγοντας από το μαγαζί με την οικογένεια του.
Αφού ανταλλάσσουν κάποιες κουβέντες, ανάμεσα τους μπαίνει ένας τρίτος νεαρός ο οποίος ζητά από τον 49χρονο να αποχωρήσει και να λήξει η παρεξήγηση, όμως η κατάσταση κλιμακώνεται.
Αμέσως αρχίζουν να μαζεύονται γύρω τους και άλλα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και η 41 ετών σύζυγος του θύματος από την Ισλανδία.
Γρήγορα, έρχονται στα χέρια και ο καβγάς μεταφέρεται εκτός μαγαζιού, όπου θα λάβει χώρα ο άγριος ξυλοδαρμός του 49χρονου.
ολες οι ειδησεις
- Παντελής Παντελίδης: Ποινή φυλάκισης για ψευδή κατάθεση – Το ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη
- Eurostat: Πάνω από 5% ο πληθωρισμός τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα – Στο 3,8% στην Ευρωζώνη
- Νέα αποπληρωμή χρέους 2,5 δισ. ευρώ από την Ελλάδα – EFSF: «Ένδειξη της προόδου, μήνυμα εμπιστοσύνης στις αγορές»
- Σάλος με γνωστό πιτάδικο: Σέρβιρε κρέας γαϊδάρου για βοδινό
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr