Κρούσμα μηνιγγίτιδας στο Ηράκλειο Κρήτης – Στη ΜΕΘ 27χρονος
Ένας 27χρονος νοσηλεύεται από χθες το βράδυ, Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, με μηνιγγίτιδα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Ένας 27χρονος νοσηλεύεται από χθες το βράδυ, Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, με μηνιγγίτιδα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Ένας 27χρονος νοσηλεύεται από χθες το βράδυ, Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, με μηνιγγίτιδα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Κώστα Δανδουλάκη, ο 27χρονος έφτασε στο Βενιζέλειο, μεταξύ άλλων, με έντονη κεφαλαλγία, δυσκαμψία και πυρετό.
Συναγερμός στον Βόλο: Κρούσμα ιογενούς μηνιγγίτιδας σε Δημοτικό Σχολείο
Όπως είπε ο κ. Δανδουλάκης, ο άνδρας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθερή.
Από τον εργαστηριακό έλεγχο, που βρίσκεται σε εξέλιξη, αναμένεται να προκύψει και ο τύπος της μηνιγγίτιδας, οπότε θα ακολουθηθεί το σχετικό πρωτόκολλο προληπτικής αγωγής, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.
ολες οι ειδησεις
- Δίκη Τεμπών: Όταν η αίθουσα δεν χωρά την αλήθεια – Από τις «εικόνες ντροπής» στις γκρίζες ζώνες μιας εθνικής τραγωδίας
- USS GHW Bush: Ποιες οι επιχειρησιακές δυνατότητες του 3ου αεροπλανοφόρου που στέλνει στον Κόλπο ο Τραμπ
- Τίρανα: Σοβαρά επεισόδια σε διαδήλωση κατά του Ράμα – Μολότοφ και συγκρούσεις
- Ρωσία: Ο κλοιός στο Διαδίκτυο σφίγγει – Μπλόκα σε WhatsApp, Telegram και VPN εν μέσω πολέμου
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr