Λος Άντζελες: Συνελήφθη 30χρονη που πυροβόλησε το σπίτι της Ριάνα
Η Rihanna βρισκόταν στην πολυτελή έπαυλη, αλλά δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με πηγή των Los Angeles Times.
Η Rihanna βρισκόταν στην πολυτελή έπαυλη, αλλά δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με πηγή των Los Angeles Times.
Μια γυναίκα φέρεται να πυροβόλησε επανειλημμένα το σπίτι της Ριάνα στο Μπέβερλι Χιλς, με μία από τις σφαίρες να διαπερνά τον τοίχο του.
Η εφημερίδα Los Angeles Times και το δίκτυο NBC4, επικαλούμενα εκπρόσωπο της αστυνομίας του Λος ‘Αντζελες, ανέφεραν ότι οι αρχές έλαβαν κλήση για το περιστατικό στις 13:21 (τοπική ώρα) την Κυριακή 8 Μαρτίου και έθεσαν υπό κράτηση μια 30χρονη ύποπτη.
Η Rihanna βρισκόταν στην πολυτελή έπαυλη, αλλά δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με πηγή των Los Angeles Times. Αναφέρεται επίσης πως «περίπου 10 πυροβολισμοί» ερίφθησαν από όχημα που βρισκόταν στον δρόμο, απέναντι από την πύλη της έπαυλης.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν στο σπίτι ήταν ο σύντροφός της, A$AP Rocky και τα τρία παιδιά τους. Σύμφωνα με το περιοδικό PEOPLE, η διάσημη τραγουδίστρια είναι «καλά στην υγεία της».
«Ήταν τρομακτικό. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι να βρίσκεσαι μέσα στο σπίτι και να ακούς τις σφαίρες να χτυπούν τους τοίχους» δήλωσε ο Keith England στο FOX 11 προσθέτοντας ότι οι πυροβολισμοί ήταν απανωτοί: «Πιθανότατα γύρω στους 10».
Λίγη ώρα αργότερα το όχημα εντοπίστηκε σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου, όπου οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της 30χρονης.
ολες οι ειδησεις
- Αποκαρδιωτικά τα στοιχεία της Eurostat: Τελευταία ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ στην αγοραστική δύναμη η Ελλάδα
- Βίντεο Ανδρουλάκη στο TikTok από το συνέδριο: Οι καφέδες, τα sneakers και η… δελεαστική πρόταση που αρνήθηκε
- Γρίφος η πορεία των ακινήτων: Αντέχουν προς το παρόν τα ΗΑΕ, αλλά ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή θολώνει τις προβλέψεις
- Η δική μου Μαρινέλλα
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr