Μειώθηκαν τα «φέσια» του Δημοσίου προς ιδιώτες τον Δεκέμβριο
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών
Πτώση κατά 308 εκατομμύρια ευρώ παρουσίασαν τον Δεκέμβριο του 2018 οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα, ενώ μείωση κατά 228 εκατ ευρώ σημείωσαν τον ίδιο μήνα και οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων.
Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για την εξέλιξη των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα που δόθηκαν στη δημοσιότητα.
Ειδικότερα, το Δεκέμβριο οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις των φορέων της γενικής κυβέρνησης προς τον ιδιωτικό τομέα μειώθηκαν στα 1,533 δισ. ευρώ από 1,841 δισ. ευρώ που ήταν το Νοέμβριο (μείωση 308 εκατ ευρώ). Το ίδιο μήνα οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων μειώθηκαν (κατά 228 εκατ. ευρώ) στα 506 εκατ. ευρώ έναντι 734 εκατ. ευρώ που ήταν τον Νοέμβριο.
ολες οι ειδησεις
- «Παράθυρο στον εγκέφαλο» η γραφή – Μπορεί να αποκαλύψει τη γνωστική παρακμή
- Πέντε λύσεις για να απαλλαγούμε από τα ενοχλητικά περιστέρια στα μπαλκόνια (Βίντεο)
- Τέλος εποχής για το «The Late Show»: Η εκπομπή που τα έβαλε με τον Τραμπ, έσβησε τα φώτα μετά από 33 χρόνια (Βίντεο)
- Τηλεφωνικές απάτες σε Δυτική Μακεδονία και Δράμα: Συνελήφθησαν δύο άτομα – Πάνω από 120.000 ευρώ η λεία
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr