Μενίδι: Κανείς δεν έχει επισκεφθεί την 3χρονη που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά το τροχαίο (Βίντεο)
Από τη σφοδρή παράσυρση το παιδί υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραυματίστηκε βαριά.
Από τη σφοδρή παράσυρση το παιδί υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραυματίστηκε βαριά.
Κανένα μέλος της οικογένειάς της δεν έχει επισκεφθεί μέχρι στιγμής την τρίχρονη που δίνει μάχη για τη ζωή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», έπειτα από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο Μενίδι.
Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει περίπου 48 ώρες από το περιστατικό, κανείς από τους γονείς ή συγγενικά της πρόσωπα δεν έχει μεταβεί στο νοσοκομείο προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της ή να βρεθεί στο πλευρό της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ news, οι Αρχές συνεχίζουν να διερευνούν όλες τις πτυχές της υπόθεσης, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί κανένα μέλος του οικογενειακού της περιβάλλοντος.
Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 2 Ιουνίου στην περιοχή Αυλίζα του Μενιδίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., λίγο μετά τις 20:00, στη συμβολή των οδών 40 Μαρτύρων και Μελούνας, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 31χρονος άνδρας παρέσυρε το τρίχρονο κορίτσι κατά τη διαδικασία εξόδου από χώρο στάθμευσης.
Από τη σφοδρή παράσυρση το παιδί υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραυματίστηκε βαριά. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ και η κατάσταση της υγείας του παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η τρίχρονη βρισκόταν μόνη της στην οδό 40 Μαρτύρων τη στιγμή του ατυχήματος, γεγονός που έχει προκαλέσει ερωτήματα και βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρμόδιων Αρχών. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 31χρονο οδηγό και τον υπέβαλαν στις προβλεπόμενες εξετάσεις για τυχόν κατανάλωση αλκοόλ, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το τροχαίο ατύχημα. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες το μικρό παιδί βρέθηκε μόνο του στον δρόμο και παρασύρθηκε από το όχημα.
Οι επόμενες ώρες θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες για την πορεία της υγείας της τρίχρονης, με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την κατάστασή της.
ολες οι ειδησεις
- Παντελής Παντελίδης: Ποινή φυλάκισης για ψευδή κατάθεση – Το ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη
- Eurostat: Πάνω από 5% ο πληθωρισμός τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα – Στο 3,8% στην Ευρωζώνη
- Νέα αποπληρωμή χρέους 2,5 δισ. ευρώ από την Ελλάδα – EFSF: «Ένδειξη της προόδου, μήνυμα εμπιστοσύνης στις αγορές»
- Σάλος με γνωστό πιτάδικο: Σέρβιρε κρέας γαϊδάρου για βοδινό
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr