Μεθυσμένος οδηγός έτρεχε με πάνω από 200 χλμ./ώρα στον Κηφισό με EV – Συνελήφθη 46χρονος
Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν με μοτοσυκλέτα και περιπολικό.
Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν με μοτοσυκλέτα και περιπολικό.
Στη σύλληψη ενός 46χρονου αλλοδαπού προχώρησαν κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες του Σαββάτου 18 Απριλίου 2026 αστυνομικοί της Ο.Ε.Π.Τ.Α. της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής/Γ.Α.Δ.Α., έπειτα από περιστατικό επικίνδυνης οδήγησης στη Λεωφόρο Κηφισού.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οδηγός εντοπίστηκε να κινείται με ταχύτητα άνω των 200 χλμ./ώρα, υπερβαίνοντας το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο κατά περίπου 120 χλμ./ώρα, ενώ παράλληλα πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου.
Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν με μοτοσυκλέτα και περιπολικό, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας, και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν στην περιοχή του Περιστερίου.
Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε με αλκοολόμετρο, διαπιστώθηκε ότι ο 46χρονος βρισκόταν και υπό την επήρεια αλκοόλ, με ένδειξη 0,37 mg/l.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής για επικίνδυνη οδήγηση, ενώ το όχημά του κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.
ολες οι ειδησεις
- Παντελής Παντελίδης: Ποινή φυλάκισης για ψευδή κατάθεση – Το ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη
- Eurostat: Πάνω από 5% ο πληθωρισμός τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα – Στο 3,8% στην Ευρωζώνη
- Νέα αποπληρωμή χρέους 2,5 δισ. ευρώ από την Ελλάδα – EFSF: «Ένδειξη της προόδου, μήνυμα εμπιστοσύνης στις αγορές»
- Σάλος με γνωστό πιτάδικο: Σέρβιρε κρέας γαϊδάρου για βοδινό
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr