Ναύπακτος: Πατέρας έκανε κλοπές με τους ανήλικους γιους του!
Φέρονται να εμπλέκονται σε τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων
Φέρονται να εμπλέκονται σε τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων
Για διακεκριμένες κλοπές κατηγορούνται ένας 43χρονος και οι δύο ανήλικοι γιοι του ηλικίας (14 και 13 ετών αντίστοιχα), οι οποίοι συνελήφθησαν στην Ναύπακτο και στην Πάτρα.
Επιπλέον, τόσο ο 43χρονος πατέρας, όσο και η 36χρονη μητέρα των δυο παιδιών, κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από έρευνες των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Ναυπακτίας οι τρεις συλληφθέντες εμπλέκονται σε τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων στην πόλη της Ναυπάκτου.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.
ολες οι ειδησεις
- Ένας έντιμος ριζοσπάστης, αριστερός: Γαβριήλ Σακελλαρίδης
- Δημοσκοπήσεων το ανάγνωσμα: Τα συμπεράσματα – Δείτε το βίντεο
- Τι συμβαίνει με τον Χάρη Δούκα, πού το πάει ο δήμαρχος, πώς τον βλέπει το ΠΑΣΟΚ – Συνεργασία με Τσίπρα ή αμφισβήτηση Ανδρουλάκη;
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος – Μετά τις δολοφονίες και το κελί… για μεζέδες στην Καισσαριανή
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr