Νέα τριμερής Ουκρανίας-Ρωσίας-ΗΠΑ στο Άμπου Ντάμπι – «Δεν είναι μακριά» μία συνάντηση Πούτιν-Ζελένσκι
Ο επόμενος γύρος των συνομιλιών μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, υπό την αιγίδα των ΗΠΑ, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή (1 Φεβρουαρίου).
Ο επόμενος γύρος των συνομιλιών μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, υπό την αιγίδα των ΗΠΑ, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή (1 Φεβρουαρίου).
Ο επόμενος γύρος των συνομιλιών μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, υπό την αιγίδα των ΗΠΑ, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή (1 Φεβρουαρίου) στο Άμπου Ντάμπι, σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο, ο οποίος χαιρέτισε την πρόοδο που σημειώθηκε στις διήμερες επαφές που ολοκληρώθηκαν χωρίς να υπάρξει συμφωνία.
Όπως ανέφερε ο ίδιος, στις συζητήσεις υπήρξε «πολύς σεβασμός» ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς «αναζητούσαν πραγματικά λύσεις», σημειώνοντας ότι οι συνομιλίες έφτασαν σε «ουσιαστικές λεπτομέρειες», με στόχο στον επόμενο γύρο να προωθηθεί το πλαίσιο προς την τελική έγκριση.
Παράλληλα, ο Αμερικανός αξιωματούχος εκτίμησε ότι «δεν είναι πολύ μακριά» μια απευθείας συνάντηση μεταξύ των προέδρων Βλαντίμιρ Πούτιν και Βολοντίμιρ Ζελένσκι, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως απαιτούνται επιπλέον συζητήσεις πριν φτάσει η διαδικασία στο υψηλότερο πολιτικό επίπεδο.
ολες οι ειδησεις
- Ο Μέσι έγινε πρώτος σκόρερ στα χρονικά του Leagues Cup (Βίντεο)
- Εμφατική πρεμιέρα για τη Σάκκαρη στο Τορόντο και πρόκριση στους «32»
- Διακοπές που κατέληξαν σε τραγωδία στα Μάλια – Πήγε να σώσει την φίλη της και πνίγηκε μπροστά στα παιδιά της
- Ιός Δυτικού Νείλου: Στα 65 τα κρούσματα στην Ελλάδα – 23 νέα μέσα σε μία εβδομάδα, 6 θάνατοι
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr