Νέο εργατικό ατύχημα στα Χανιά: Σοβαρός τραυματισμός 30χρονου μετά από πτώση στο κενό
Νέο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στα Χανιά, με θύμα έναν 30χρονο άνδρα που έπεσε στο κενό ενώ εκτελούσε εργασίες σε μπαλκόνι σπιτιού.
Νέο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στα Χανιά, με θύμα έναν 30χρονο άνδρα που έπεσε στο κενό ενώ εκτελούσε εργασίες σε μπαλκόνι σπιτιού.
Νέο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στα Χανιά, με θύμα έναν 30χρονο άνδρα που έπεσε στο κενό ενώ εκτελούσε εργασίες σε μπαλκόνι σπιτιού στην περιοχή της Αγιάς, την Κυριακή 16 Νοεμβρίου.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 30χρονος έπεσε από το μπαλκόνι και υπέστη σοβαρό τραυματισμό. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.
Αφού οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, έκριναν πως ήταν απαραίτητη η άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου θα συνεχιστεί η νοσηλεία και η παρακολούθησή του.
ολες οι ειδησεις
- Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή γεννά την τρομοκρατία
- Η γυναίκα που παντρεύτηκε και τον Ωνάση και τον Νιάρχο
- Conference League: Για τη «σφραγίδα» πρόκρισης με δεύτερη νίκη η AEK (19:45)
- Ρήγμα στις σχέσεις Αντετοκούνμπο – Μπακς – Τα «Ελάφια» θέλουν να τον βάλουν στα … πιτς
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr