13 Νοεμβρίου 2025
Δημοσίευση: 09:43'

Nίκαια: «Σκληροί» ποινικοί πίσω από την χειροβομβίδα στο σπίτι σωφρονιστικού – Πώς έγινε η επίθεση

Στην πτέρυγα που είναι αρχιφύλακας ο 55χρονος, κρατούνται άτομα που έχουν κατηγορηθεί για συμμετοχή στην Greek Mafia και Αλβανοί βαρυποινίτες

Δημοσίευση: 09:43’
(ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI)

Στην πτέρυγα που είναι αρχιφύλακας ο 55χρονος, κρατούνται άτομα που έχουν κατηγορηθεί για συμμετοχή στην Greek Mafia και Αλβανοί βαρυποινίτες

Πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του και εκτόξευσαν χειροβομβίδα στην αυλή του σπιτιού του που δεν εξερράγη, λόγω αστοχίας υλικού. Διπλό «μήνυμα» – προειδοποίηση με αποδέκτη τον 55χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο των φυλακών Κορυδαλλού, εκτιμούν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, πως θέλησαν να του στείλουν, «σκληροί» ποινικοί που προκειμένου να τον… συνετίσουν.

Οι δράστες της επίθεσης, επιχείρησαν να ανατινάξουν την πρόσοψη του σπιτιού που διαμένει με την σύζυγο του στην οδό Πλαπούτα στη Νίκαια, ο 55χρονος αρχιφύλακας της Α’ πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού, ενώ του έκαψαν το αμάξι για να του καταστήσουν σαφές, πως θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός, σύμφωνα με στελέχη της αστυνομίας.

Νίκαια

Στην πτέρυγα που είναι αρχιφύλακας ο 55χρονος, κρατούνται άτομα που έχουν κατηγορηθεί για συμμετοχή στην Greek Mafia και Αλβανοί βαρυποινίτες. Εξετάζεται το ενδεχόμενο κάποιους από αυτούς, αν έδωσε την εντολή για τις επιθέσεις, λόγω πρόσφατης έρευνας που έγινε στα κελιά τους και εντοπίστηκαν κινητά τηλέφωνα και αυτοσχέδια μαχαίρια.

Το χρονικό της επίθεσης

Στις 04:15 τα ξημερώματα της Τετάρτης, άγνωστοι πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του σωφρονιστικού, ενώ ταυτόχρονα εκτόξευσαν την χειροβομβίδα στην αυλή του σπιτιού του. Στις 05:15 η γυναίκα του την εντόπισε και ενημέρωσε την αστυνομία. Πλέον οι αστυνομικοί ευελπιστούν να εντοπίσουν το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή.


TOP NEWS

uncached