Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μετά το διαζύγιο οι γιοι μου δεν γνώρισαν άλλο σύντροφο
Η ηθοποιός μιλά ανοιχτά για τις επιλογές της στην προσωπική ζωή και τη σχέση με τα παιδιά της
Η ηθοποιός μιλά ανοιχτά για τις επιλογές της στην προσωπική ζωή και τη σχέση με τα παιδιά της
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου προχώρησε σε μια ειλικρινή εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή και τις προτεραιότητες που έθεσε μετά το διαζύγιό της από τον Κώστα Πηλαδάκη. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην Νάνσυ Παραδεισανού για το διαδικτυακό κανάλι της, μίλησε ανοιχτά για τον ρόλο της ως μητέρα και πώς αυτό επηρέασε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις σχέσεις της τα τελευταία χρόνια.
Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι για μεγάλο διάστημα μετά το διαζύγιό της, τα παιδιά της δεν γνώρισαν κανέναν άλλο σύντροφό της, κάτι που όπως εξήγησε, “ήταν πάντα ένα μεγάλο αγκάθι” για εκείνη. Ανέφερε ότι δυσκολεύτηκε να ενσωματώσει την προσωπική της ζωή με την οικογενειακή, κρατώντας τα δύο αυτά κομμάτια χωριστά για να προστατεύσει τα παιδιά της.
Η ίδια εξήγησε ότι όλα αυτά τα χρόνια η επικοινωνία με τα παιδιά της πάνω σε τέτοια θέματα ήταν ειλικρινής και βασιζόταν στην ωριμότητα και την ηλικία τους, επισημαίνοντας πως δεν είναι κανόνας για κάθε σχέση αλλά κάθε οικογένεια βρίσκει το δικό της δρόμο. Παράλληλα, σημείωσε πόσο σημαντικό για εκείνη ήταν να διατηρήσει τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει με τους γιους της, διαφορετικά από τις δημοσιογραφικές ερωτήσεις που πολλές φορές δέχονται τα δημόσια πρόσωπα.
Η ηθοποιός, που βρίσκεται σήμερα σε μια σχέση εδώ και περίπου έναν χρόνο με τον ηθοποιό Γιώργο Γεροντιδάκη, τόνισε επίσης ότι στις προσωπικές της αποφάσεις συμβουλεύεται την αδελφή της και φίλους, όπως τη Μαίρη Συνατσάκη, για να διατηρεί τις ισορροπίες ανάμεσα στην οικογενειακή και την προσωπική της ζωή.
Αυτή η εξομολόγηση έρχεται σε μια περίοδο όπου η ίδια έχει υιοθετήσει μια πιο ανοιχτή στάση απέναντι στην προσωπική της ζωή, μιλώντας με ειλικρίνεια για τις επιλογές της και πώς αυτές επηρέασαν τη σχέση της με τα παιδιά της καθώς εκείνοι μεγάλωναν.
ολες οι ειδησεις
- Κατρίνης για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα: «Η κυβέρνηση έχει κάνει τη χώρα ξέφραγο αμπέλι»
- Metallica στο ΟΑΚΑ: Χαμός από το μεσημέρι με τους οπαδούς της μπάντας
- Αττική: Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε ηλικιωμένους παριστάνοντας υπαλλήλους ρεύματος
- Χανταϊός σε κρουαζιερόπλοιο: Στην Ισπανία ο επικεφαλής του ΠΟΥ για την ασφαλή απομάκρυνση των επιβατών
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr