Ο Απόστολος Γκλέτσος επιστρέφει στη μικρή οθόνη
Στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου πρόκειται να παίξει ο Απόστολος Γκλέτσος, κάνοντας έτσι τη μεγάλη επιστροφή του στη μικρή οθόνη.
Στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου πρόκειται να παίξει ο Απόστολος Γκλέτσος, κάνοντας έτσι τη μεγάλη επιστροφή του στη μικρή οθόνη.
Στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, “Τατουάζ”, πρόκειται να παίξει ο Απόστολος Γκλέτσος, κάνοντας έτσι τη μεγάλη επιστροφή του στη μικρή οθόνη.
Ο δήμαρχος Στυλίδας δήλωσε στην καθημερινή εφημερίδα Ειδήσεις:
«Κάναμε τον πιλότο της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου. Είναι νωρίς ακόμα να σου πω λεπτομέρειες. Το κάνω για… ψυχοθεραπεία, για να αποδώσω καλύτερα τη δουλειά μου στην τοπική αυτοδιοίκηση και βλέπουμε… Έτσι κι αλλιώς φιλική συμμετοχή θα είναι και θέλω να τονιστεί αυτό!».
Ο ρόλος του θα είναι μόνιμος στη σειρά;
«Θα δείξει! Όταν έρθει η ώρα, θα σ’ τα πω όλα!».
Όσο για το αν θα ταξιδεύει στην Κύπρο για γυρίσματα δήλωσε:
«Αποκλείεται να κάνω ταξίδια… Κάποια γυρίσματα, υπό αυστηρές προϋποθέσεις, κοντά στη Στυλίδα θα κάνω».
ολες οι ειδησεις
- Ελένη Μενεγάκη: Η δημόσια ευχή από τον πρώτο σύζυγό της 40 χρόνια μετά τη γνωριμία τους – «Ποιος να μας το έλεγε»
- Πλημμύρες: Τι έχει αλλάξει και ποιες περιοχές παραμένουν ευάλωτες (Βίντεο)
- Η τεχνητή νοημοσύνη θα ψωνίζει και θα πληρώνει για εμάς – Πώς αλλάζουν οι τράπεζες και οι συναλλαγές
- Αυξημένο ενδιαφέρον για το αντιγριπικό εμβόλιο, μειωμένο όμως για το εμβόλιο κατά της COVID-19
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr