4 Ιουλίου 2025
Δημοσίευση: 06:30'

Ο καιρός της Παρασκευής: Ηλιοφάνεια και ισχυροί άνεμοι – Νέα άνοδος της θερμοκρασίας

Η θερμοκρασία στην Αθήνα, θα κυμανθεί από 27 έως 35 βαθμούς.

Επιμέλεια: Δημήτρης Καΐμάς
Δημοσίευση: 06:30’
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)
Επιμέλεια: Δημήτρης Καΐμάς

Η θερμοκρασία στην Αθήνα, θα κυμανθεί από 27 έως 35 βαθμούς.

Ο καιρός θα είναι καλός και ζεστός καθώς αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Υψηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα. Τοπικά ισχυροί άνεμοι βορείων διευθύνσεων στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo, την Παρασκευή 4 Ιουλίου σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες και τοπικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά ορεινά θα αναπτυχθούν νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 14 έως 33 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 16 έως 35-37, στη Θεσσαλία από 16 έως 36-38 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 22 έως 37-39, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 35-37, στα Επτάνησα από 20 έως 33-35, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 21 έως 31-33 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 35-37 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 3-5 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αθήνα

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και ζέστη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 35 βαθμούς.

Ο καιρός στην Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς.


TOP NEWS

uncached