Ο Τραμπ απένειμε χάρη στην πρώην κυβερνήτρια του Πουέρτο Ρίκο που είχε κατηγορηθεί για διαφθορά
«Ολόκληρη η υπόθεση αποτελεί παράδειγμα πολιτικής δίωξης», δήλωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου αναφερόμενος στη Βάσκες.
«Ολόκληρη η υπόθεση αποτελεί παράδειγμα πολιτικής δίωξης», δήλωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου αναφερόμενος στη Βάσκες.
Ο Ντόναλντ Τραμπ απένειμε χάρη στην πρώην κυβερνήτρια του Πουέρτο Ρίκο Γουάντα Βάσκες Γκαρσέντ, η οποία είχε κατηγορηθεί από τις ομοσπονδιακές αρχές για διαφθορά, επιβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος.
«Ολόκληρη η υπόθεση αποτελεί παράδειγμα πολιτικής δίωξης», δήλωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου αναφερόμενος στη Βάσκες. Η πρώην κυβερνήτρια είχε συλληφθεί τον Αύγουστο του 2022, κατηγορούμενη για δωροληψία στο πλαίσιο της χρηματοδότησης της προεκλογικής της εκστρατείας το 2020.
Σύμφωνα με το δίκτυο CBS News, ο Τραμπ απένειμε χάρη και στους συγκατηγορούμενούς της, Χούλιο Μαρτίν Ερέρα Βελουτίνι και Μαρκ Ροσίνι.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει απονείμει δεκάδες χάρες από την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο, με τις περισσότερες να αφορούν πολιτικούς συμμάχους του ή πρόσωπα καταδικασμένα για οικονομικά εγκλήματα.
ολες οι ειδησεις
- Μανώλης Γλέζος και Απόστολος Σάντας: Η νύχτα που κατέβηκε η ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη
- Νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογιας ΕΚΠΑ – Μέχρι 30 Ιουνίου οι αιτήσεις
- Στη «σκόνη» των αναποφάσιστων – O Μητσοτάκης ανοδικός, τα όρια Τσίπρα, το «όπλο» Ανδρουλάκη και το στατιστικό που τινάζει τα πάντα στον αέρα
- Αναστασία Γιάμαλη για Σία Κοσιώνη: «Έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο, θα χρειαστεί καιρός να βρεθούν οι νέες ισορροπίες»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr