4 Ιανουαρίου 2023
Δημοσίευση: 20:33'

Π. Πολάκης: «Εικονική η μεταβίβαση του Χειμάρα – Παραιτήθηκε γιατί ήξερε ότι είχαμε έγγραφα»

Τι έγραψε στο facebook ο Παύλος Πολάκης.

Επιμέλεια: Δημήτρης Καΐμάς
Δημοσίευση: 20:33’
Επιμέλεια: Δημήτρης Καΐμάς

Τι έγραψε στο facebook ο Παύλος Πολάκης.

Ο Παύλος Πολάκης ανάρτησε έγγραφα που κατά τη γνώμη του δείχνουν ότι η μεταβίβαση της εταιρίας του Θέμη Χειμάρα είναι εικονική.

Λίγο μετά την ανακοίνωση παραίτησης, ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ,  υποστήριξε πως ουσιαστικά παραιτήθηκε υπό το βάρος των προαναγγελθέντων αποκαλύψεων για την εικονική μεταβίβαση της δεύτερης εταιρείας του, SMART IKE.

Ο κ. Πολάκης, σε ανάρτησή του, παρουσίασε στοιχεία που «δείχνουν» πως η εταιρεία πληροφορικής που μεταβίβασε ο βουλευτής Φθιώτιδας και η οποία έκανε δουλειές με το Δημόσιο μέσω απευθείας αναθέσεων ύψους 900.000 ευρώ, ανήκει πλέον στην επί σειρά ετών ιδιοκτήτρια καταστήματος που πουλάει είδη σφολιάτας στη Λαμία.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Ο Χειμάρας παραιτήθηκε πριν λίγα λεπτά (φωτο 4) γιατί ήξερε πως είχαμε τα στοιχεία για την ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ της δεύτερης εταιρείας του, που δημοσιεύσαμε πριν λίγο:

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, σου είπα χθες, διώξε το Χειμάρρα, όσο προλαβαίνεις… Δεν με άκουσες!! ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ… την εταιρεία με τα λουκάνικα: Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ πως η δεύτερη εταιρεία του Χειμάρα η SMART IKE – αυτή η οποία πήρε σε 2,5 χρόνια 900.000 ευρώ απευθείας αναθέσεις – ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ είναι η εξής:

Ως διευθύνουσα σύμβουλος στην εταιρεία αυτή (πληροφορικής) τοποθετήθηκε το 2019 μια κυρία ονόματι ΙΟΥΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ!

 


TOP NEWS

uncached