15 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση: 16:03'
Τελευταία ενημέρωση: 05:40'

Πάρτε στην αγκαλιά σας τον Τικ και την Τέλα

Οι αγαπημένοι των παιδιών ήρωες των βιβλίων του Axel Scheffler έγιναν λούτρινα παιχνίδια με την φροντίδα των εκδόσεων Ίκαρος

Δημοσίευση: 16:03’
Τελευταία ενημέρωση: 05:40’

Οι αγαπημένοι των παιδιών ήρωες των βιβλίων του Axel Scheffler έγιναν λούτρινα παιχνίδια με την φροντίδα των εκδόσεων Ίκαρος

Ο Τικ και η Τέλα, οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, τώρα και τρισδιάστατοι. Το αχτύπητο δίδυμο που πρωταγωνιστεί στις ιστορίες του εικονογράφου και παραμυθά Axel Scheffler –τα βιβλία του κυκλοφορούν στα ελληνικά από τις εκδόσεις Ίκαρος- διατίθενται πλέον και σε μορφή λούτρινων παιχνιδιών, αποκλειστικά στο ikarosbooks.gr και στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ίκαρος, Βουλής 4, Σύνταγμα.

Τα δύο κουκλάκια, ύψους 20 εκατοστών, είναι απολύτως ασφαλή για τα παιδιά και πλένονται στο πλυντήριο. Κατάλληλα για παιδιά που έχουν συμπληρώσει το πρώτο έτος της ηλικίας τους.


TOP NEWS

uncached