17 Ιανουαρίου 2026
Δημοσίευση: 22:38'

Πάτρα: Με χιλιάδες κόσμου η έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2026 στην πλατεία Αγίου Γεωργίου (Βίντεο)

Η Πάτρα αναμένεται να ζήσει για περισσότερες από 30 ημέρες στον παλμό του θεσμού.

Δημοσίευση: 22:38’

Η Πάτρα αναμένεται να ζήσει για περισσότερες από 30 ημέρες στον παλμό του θεσμού.

Με γιορτινή ατμόσφαιρα και χιλιάδες πολίτες στην καρδιά της αχαϊκής πρωτεύουσας πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (17/01) η επίσημη τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου.

Την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2026 κήρυξε ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με την πόλη να «φορά τα γιορτινά της» και μικρούς και μεγάλους να συγκεντρώνονται για να διασκεδάσουν και να μπουν σε αποκριάτικους ρυθμούς.

Η Πάτρα αναμένεται να ζήσει για περισσότερες από 30 ημέρες στον παλμό του θεσμού, με εκδηλώσεις που ξεκινούν από το Καρναβαλικό Εργαστήρι και οδηγούν σταδιακά στην κορύφωση των δράσεων, που είναι προγραμματισμένη για τις 22 Φεβρουαρίου.


TOP NEWS

uncached