Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 50χρονος που τον δάγκωσε οχιά
Το δηλητήριο της οχιάς απεδείχθη ιδιαίτερα τοξικό για τον οργανισμό του και για αυτό παρουσίασε επιπλοκές που επιβάρυναν την κατάστασή του.
Το δηλητήριο της οχιάς απεδείχθη ιδιαίτερα τοξικό για τον οργανισμό του και για αυτό παρουσίασε επιπλοκές που επιβάρυναν την κατάστασή του.
Σε σοβαρή κατάσταση από την περασμένη Πέμπτη (23.05.2024) νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» ένας 50χρονος από χωριό του Δήμου Ερυμάνθου στην Πάτρα, ο οποίος δέχθηκε δάγκωμα από οχιά.
Ο άντρας μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο της Πάτρας, του χορηγήθηκε αντιοφικός ιός, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα από το δηλητήριο της οχιάς που τον δάγκωσε.
Το δηλητήριο της οχιάς απεδείχθη ιδιαίτερα τοξικό για τον οργανισμό του και για αυτό παρουσίασε επιπλοκές που επιβάρυναν την κατάστασή του. Την πρώτη ημέρα υπέστη και αιμορραγικό σοκ.
Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στην εφημερίδα «Πολιτεία» οι γιατροί του, από το περασμένο Σάββατο η εικόνα βελτιώνεται, αλλά παραμένει κρίσιμη.
ολες οι ειδησεις
- Χαμός στα social με το viral μουστάκι Τούρκου αξιωματούχου – «Κρύβει» μια οπτική ψευδαίσθηση
- Ο καιρός της Τρίτης: Βροχές και καταιγίδες στα βόρεια – Υψηλές θερμοκρασίες έως 27°C
- Σαρωτικοί έλεγχοι της Τροχαίας στην Αττική με χιλιάδες παραβάσεις για τον νέο ΚΟΚ
- Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Νέα επιδότηση έως 30.000€ αλλάζει την αγορά – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr