Περισσότερα από 2.000 προϊόντα παρεμπορίου κατασχέθηκαν στη Θεσσαλονίκη
Βεβαιώθηκαν οκτώ πρόστιμα ύψους 200 ευρώ και πραγματοποιήθηκαν οκτώ συλλήψεις
Βεβαιώθηκαν οκτώ πρόστιμα ύψους 200 ευρώ και πραγματοποιήθηκαν οκτώ συλλήψεις
Περισσότερα από 2.000 προϊόντα παραεμπορίου κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν σήμερα, στο πλαίσιο 24 ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Πάρκο Κρήτης, στην Ξηροκρήνη και στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, όπως γνωστοποίησε σήμερα ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής, στο πλαίσιο της νέα ειδικής επιχειρησιακής δράσης για την καταπολέμηση του παραεμπορίου, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν επί τόπου 2.170 προϊόντα παρεμπορίου.
Παράλληλα, βεβαιώθηκαν οκτώ πρόστιμα ύψους 200 ευρώ και πραγματοποιήθηκαν οκτώ συλλήψεις. Στην επιχείρηση συμμετείχαν στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας, της Ελληνικής Αστυνομίας και εργαζόμενοι του δήμου στην καθαριότητα.
ολες οι ειδησεις
- Roland Garros: Αποκλείστηκε η Μαρία Σάκκαρη μετά από ανατροπή από τη Μάγια Τσβαλίνσκα
- Νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογιας ΕΚΠΑ – Μέχρι 30 Ιουνίου οι αιτήσεις
- Γάζα: Γενοκτονία σε ζωντανή μετάδοση – Η «εμπειρία» του Άουσβιτς στη Μέση Ανατολή
- Έρευνα: Οι βασικές προκλήσεις στην αγορά εργασίας
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr