Πλεύρης: Ο Τσιόδρας συνεχίζει να έχει πρόσβαση σε όλα τα επιδημιολογικά δεδομένα
«Οποιαδήποτε αναφορά για δήθεν διακοπή πρόσβασης στα στοιχεία είναι παντελώς ανακριβής», τονίζει ο υπουργός Υγείας.
«Οποιαδήποτε αναφορά για δήθεν διακοπή πρόσβασης στα στοιχεία είναι παντελώς ανακριβής», τονίζει ο υπουργός Υγείας.
Απάντηση σε δημοσιεύματα τα οποία θέλουν την κυβέρνηση να έχει αποκλείσει τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα από την πρόσβαση στα επιδημιολογικά δεδομένα, με δήλωσή του ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.
«Η τακτική ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας συνεχίζεται από τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος, εννοείται πως έχει συνεχώς πλήρη πρόσβαση σε όλα τα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας. Οποιαδήποτε αναφορά για δήθεν διακοπή πρόσβασης στα στοιχεία είναι παντελώς ανακριβής», τονίζει ο υπουργός.
Και καταλήγει: «Σήμερα, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση από τον Καθηγητή και μας παρουσίασε όλα τα νεότερα δεδομένα για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας».
ολες οι ειδησεις
- Βίσση – Καρβέλας: Tσακώθηκαν στο καμαρίνι λίγο πριν τη συναυλία – Τι έγινε (Βίντεο)
- ΕΛΣΤΑΤ: Λιγότερες γεννήσεις, αλλά και λιγότεροι θάνατοι το 2025
- Τεχνητή νοημοσύνη στις ελληνικές παραλίες: Το CleanSweep «διαβάζει» πού επιστρέφει η ρύπανση
- Το συγκλονιστικό τέλος του «Ριφιφί» αποθεώθηκε στα social media – «Μας γονάτισες, Ευαγγελία Μουμούρη» (Βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr