Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Βοιωτία, Αιγαίο, Κρήτη, Εύβοια
Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) σε έξι Περιφέρειες της χώρας.
Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) σε έξι Περιφέρειες της χώρας.
Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) σε έξι Περιφέρειες της χώρας. Αυτές είναι οι ακόλουθες:
-Περιφέρεια Αττικής περιλαμβανομένης της νήσου Κυθήρων
-Περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας
-Περιφερειακή ενότητα Εύβοιας (περιλαμβανομένης της νήσου Σκύρου)
-Περιφέρεια Κρήτης
-Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (περιοχή Κυκλάδων)
-Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Ικαρία, Σάμος)
Οι πολίτες παρακαλούνται να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών, χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης κ.α.
Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.
ολες οι ειδησεις
- Μόλις μία ώρα από την Αθήνα – Οι 5 καλύτερες παραλίες της Κορινθίας (Βίντεο)
- Greenpeace: «Σάουνες» τα ελληνικά σπίτια
- Τιλάν Μπλοντό: Οι εντυπωσιακές εικόνες από το πολυτελές bachelorette της στη Νότια Γαλλία
- Αθλητικές μεταδόσεις: Ημιτελικός Ελλάδα–Ιταλία στο πόλο και Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου – Φιλικό Άλκμααρ–Ολυμπιακός
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr