23 Απριλίου 2026
Δημοσίευση: 18:47'
Τελευταία ενημέρωση: 18:52'

Προφυλακίστηκε ο 16χρονος Σουδανός για την παράσυρση ανήλικης στην Λιοσίων

Ο 22χρονος συνοδηγός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Δημοσίευση: 18:47’
Τελευταία ενημέρωση: 18:52’
(ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI)

Ο 22χρονος συνοδηγός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του την Πέμπτη ο 16χρονος με καταγωγή απο το Σουδάν, ο οποίος κατηγορείται για το τροχαίο με εγκατάλειψη στην οδό Λιοσίων, που είχε αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 16χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος εξέφρασε τη θλίψη του για ό, τι συνέβη και δήλωσε έτοιμος να συνδράμει την 16χρονη σε ό, τι χρειαστεί.  Αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για ό,τι συνέβη, υποστήριξε πως φοβήθηκε πολύ όταν κατάλαβε τι είχε γίνει, κυρίως επειδή δεν διέθετε δίπλωμα, και γι’ αυτό έφυγε από το σημείο.

Επιπλέον, ο 16χρονος Σουδανός υποστήριξε ότι οδηγούσε το μηχανάκι επειδή το χρησιμοποιεί για τη δουλειά του και εκείνη τη στιγμή φοβήθηκε μήπως του το αφαιρέσουν. Τόνισε πως δεν είχε κανέναν δόλο και ότι ανησυχεί ιδιαίτερα για την κατάσταση της υγείας της 16χρονης, εκφράζοντας παράλληλα τη χαρά του όταν έμαθε ότι αποσωληνώθηκε.

Ο 22χρονος συνοδηγός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές το μήνα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εγγύηση 3.000 ευρώ. Και εκείνος -σύμφωνα με πληροροφίες- ισχυρίστηκε ότι πανικοβλήθηκε και έχασε την ψυχραιμία του.

Δείτε το βίντεο

 

 


TOP NEWS

uncached