Προκαλεί ο βιαστής της Δάφνης: «Αυτό ήταν το φετίχ της» – Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα
«Αυτό ήταν το φετίχ της» δήλωσε ο κατηγορούμενος επιχειρώντας να δικαιολογήσει ότι η 22χρονη βρέθηκε δεμένη βγαίνοντας από την εισαγγελία.
«Αυτό ήταν το φετίχ της» δήλωσε ο κατηγορούμενος επιχειρώντας να δικαιολογήσει ότι η 22χρονη βρέθηκε δεμένη βγαίνοντας από την εισαγγελία.
«Αυτό ήταν το φετίχ της» δήλωσε ο κατηγορούμενος επιχειρώντας να δικαιολογήσει ότι η 22χρονη βρέθηκε δεμένη βγαίνοντας από την εισαγγελία. Νωρίτερα είχε δηλώσει ότι είχε σχέση με την κοπέλα και επικαλέστηκε το μεγάλο ποσοστό αναπηρίας του. Ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα «ήταν με τη θέληση της» στο σπίτι του και σε ερώτηση γιατί έκλαιγε και υπέφερε το κορίτσι απάντησε: «Εγώ ρε παιδιά τυφλός είμαι. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί.»
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για:
- Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)
- Βιασμός κατ εξακολούθηση (κακούργημα)
- Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα)
- Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ εξακολούθηση (πλημμέλημα)
- Σύμφωνα με πληροφορίες, προς το παρόν δεν υπάρχει έγγραφο στη δικογραφία που να πιστοποιεί την αναπηρία του αλλά δεν αποκλείεται να προστεθεί τος επόμενες ημέρες.
Οδηγήθηκε για να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.
ολες οι ειδησεις
- Η Νέα Δημοκρατία και ο κίνδυνος της αλαζονείας!
- Eurovision – Στοιχήματα 2026: Η θέση της Ελλάδας με τον Ακύλα και το Ferto
- Φαίη Σκορδά για Σία Κοσιώνη: «Εμένα οι πληροφορίες που μου φτάνουν είναι ότι απομακρύνεται το σενάριο της ΕΡΤ»
- Τουρκικά ΜΜΕ για «Γαλάζια Πατρίδα»: Ο νέος τουρκικός νόμος για τις θαλάσσιες ζώνες – Τι αλλάζει σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr