Πύργος: Δύο συλλήψεις για αρχαιοκαπηλία
Ένα χάλκινο κράνος κορινθιακού τύπου, που χρονολογείται από τον 6ο αιώνα π.Χ., εντόπισαν άνδρες του Τμήματος Αρχαιοκαπηλίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο Έλληνες, στον Πύργο Ηλείας.
Ένα χάλκινο κράνος κορινθιακού τύπου, που χρονολογείται από τον 6ο αιώνα π.Χ., εντόπισαν άνδρες του Τμήματος Αρχαιοκαπηλίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο Έλληνες, στον Πύργο Ηλείας.
Ένα χάλκινο κράνος κορινθιακού τύπου, που χρονολογείται από τον 6ο αιώνα π.Χ., εντόπισαν άνδρες του Τμήματος Αρχαιοκαπηλίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο Έλληνες, στον Πύργο Ηλείας. Ακολούθησε έρευνα στα σπίτια των συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν έξι αργυρά νομίσματα, τα οποία εμπίπτουν και αυτά στις προστατευτικές διατάξεις του νόμου «περί Προστασίας των Αρχαιοτήτων και της εν γένει πολιτιστικής κληρονομιάς».
Οι δράστες, ηλικίας 53 και 48 ετών, οδήγηθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου.
ολες οι ειδησεις
- Παντελής Παντελίδης: Ποινή φυλάκισης για ψευδή κατάθεση – Το ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη
- Eurostat: Πάνω από 5% ο πληθωρισμός τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα – Στο 3,8% στην Ευρωζώνη
- Νέα αποπληρωμή χρέους 2,5 δισ. ευρώ από την Ελλάδα – EFSF: «Ένδειξη της προόδου, μήνυμα εμπιστοσύνης στις αγορές»
- Σάλος με γνωστό πιτάδικο: Σέρβιρε κρέας γαϊδάρου για βοδινό
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr