Σε γάμο εφοπλιστών στο Λονδίνο η Γ. Αγγελοπούλου
Το Λονδίνο γέμισε το περασμένο Σάββατο από Έλληνες του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού lobby αφού παρευρέθηκαν στο γάμο του Σταύρου Λιβανού και της Μαριέλλας Τσαβλίρη.
Το Λονδίνο γέμισε το περασμένο Σάββατο από Έλληνες του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού lobby αφού παρευρέθηκαν στο γάμο του Σταύρου Λιβανού και της Μαριέλλας Τσαβλίρη.
Το Λονδίνο γέμισε το περασμένο Σάββατο από Έλληνες του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού lobby αφού παρευρέθηκαν στο γάμο του Σταύρου Λιβανού και της Μαριέλλας Τσαβλίρη. Το ζευγάρι έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στην ηλιόλουστη βρετανική πρωτεύουσα. Η νύφη έλαμπε μέσα στην δημιουργία του οίκου Valentino, φτιαγμένη από δαντέλα και κεντημένη δεκάδες κρύσταλλα.
Εξίσου μοναδικές ήταν και οι δημιουργίες που φορούσαν οι καλεσμένοι του γάμου! Ανάμεσά τους και η Γιάννα Αγγελοπούλου με τον σύζυγό της, Θεόδωρο.
Φυσικά, από ένα τέτοιο κοσμικό γεγονός δεν θα μπορούσε να λείπουν ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Σίλια Κριθαριώτη, ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία καθώς και τα παιδιά τους με τις συζύγους τους.
Πηγή: Tlife.gr
ολες οι ειδησεις
- Αλλιώς μας τα μαθαίνουν στο σχολείο
- Η «Μαρία», η «Λάουρα» και το κόμμα που ψάχνει όνομα
- Euroleague: Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν 2025-26
- Akylas: Η Παρθένα Χοροζίδου δεν θα κάνει τη μητέρα μου στη Eurovision
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr