current views are: 10

16 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση10:47

Σόφη Ζαννίνου: «Ελαττώνεται η όρασή μου στο δεξί μάτι» (βίντεο)

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Σόφη Ζαννίνου στον Λάζο Μαντικό και στην εκπομπή «stΑΡΤ music» στον ΑΡΤ 90,6 FM

Δημοσίευση 10:47’

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Σόφη Ζαννίνου στον Λάζο Μαντικό και στην εκπομπή «stΑΡΤ music» στον ΑΡΤ 90,6 FM

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Σόφη Ζαννίνου στον Λάζο Μαντικό και στην εκπομπή «stΑΡΤ music» στον ΑΡΤ 90,6 FM (www.artfm906.gr).

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα. Διαβάστε τα πιο σημαντικά σημεία:

 

Δυσκολίες

«Έχω πεινάσει στη ζωή μου, έχω φτάσει σε σημείο να πουλήσω τα χρυσαφικά μου τρεις φορές»

Ελαττώνεται η όρασή μου στο δεξί μάτι. Θα απέχω ένα διάστημα από τον χώρο

«Δεν είναι κακό το σύμφωνο συμβίωσης. Έχω μια μικρή ένσταση στο να υιοθετούν ομοφυλόφιλα ζευγάρια παιδιά»

 «Καριέρα κάνεις με τα όχι, όχι με τα ναι! Την περίοδο με τις βίντεο κασέτες την δεκαετία του 80 έδιναν πολλά χρήματα. Δεν έκανα ούτε μια!»

«Πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια»

 

Όνειρα και αγάπες

«Έχω καταφέρει να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα»

«Είμαι επαγγελματίας επ’ αμοιβή από τα πέντε μου!»

«Θα ήθελα να ξανά βιώσω τους έρωτες μου και τις συνεργασίες μου. Θα ήθελα να ζούσα ξανά τα παιδικά χρόνια της κόρης μου!»

«Είμαι γεμάτη από το συναίσθημα της αγάπης!»

 

Μενεγάκη – Μπουλέ

«Η Νάντια Μπουλέ είναι αξιόλογη, δουλευταρού και την έχω σαν κόρη μου»

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι λατρεμένη, πανέξυπνη, καλή φίλη και πάρα πολύ σκληρή επαγγελματίας»

 

Ιερά… τέρατα

«Η Βουγιουκλάκη έκανε μεγαλύτερη καριέρα από την Καρέζη, ενώ η Καρέζη ήταν εξαιρετική ηθοποιός γιατί παιδί μου είναι πολύ απλό: Η μια ήταν χαζή και έκανε την έξυπνη και η άλλη ήταν έξυπνη και έκανε τη χαζή!»

 «Θυμάμαι τον Γιώργο Μαρίνο όταν συνεργαζόμασταν. Έπεφτε ξύλο αν με πείραζε κάποιος. Άντρας χαρακτηρίζεσαι από τις πράξεις σου. Δυστυχώς δεν κρατάω επαφές μαζί του»

«Ο Κώστας Βουτσάς είναι η φωτογραφία του απόλυτου έφηβου»

«Είμαι τυχερή! Συνεργάστηκα με τα ιερά τέρατα του ελληνικού κινηματογράφου! Ποιον να πούμε… Τον Αυλωνίτη, τον Φωτόπουλο, τον Χατζηχρήστο, Βασιλειάδου, Ρίζο… Αυτή είναι η προίκα μου»

«Ο Κώστας Χατζηχρήστος ήταν ένας χείμαρρος. Ενώ πηγαίναμε για γύρισμα και κάναμε πρόβα τη σκηνή κανονικά, την ώρα που έλεγε ο σκηνοθέτης πάμε! Άλλαζε τελείως το σενάριο και επειδή ήταν χειμαρρώδεις έλεγε τα λόγια και τα δικά σου και του διπλανού και τα δικά του και όλα! (…) Επειδή ήταν πολύ γρήγορος και άλλαζε τα αστεία κάθε φορά έλεγε και άλλο αστείο, έπρεπε εσύ να είσαι οξυδερκής, να πρέπει να ατακάρεις αμέσως και να έχεις και ρόλο δίπλα του…»

Ο πατέρας της, Ζαννίνο

«Όταν έδωσα εξετάσεις για τη Δραματική έπαιξα ένα ρόλο μαζί με τον πατέρα μου (Ζαννίνο) στη σκηνή και κάτω ήταν όλοι αυτοί οι μεγάλοι (…) Θυμάμαι τον πατέρα μου να έχει τρομερό τρακ (…) εγώ ήμουν πάρα πολύ ήρεμη σαν να μην συμβαίνει τίποτα και γύρισα αναιδέστατα εγώ και του κάνω έλα μωρέ τι τρακ έχεις; Αφού φίλοι μας είναι από κάτω! (…) Το άγχος το κουβάλησε ο πατέρας μου ο φουκαράς που ήταν συνειδητοποιημένος όχι σαν εμένα φευγάτος! Είχε καταλάβει σε ποιους μπροστά παίζω! Μετά από χρόνια κατάλαβα και είπα από μέσα μου «Θεέ μου τι αναίδεια;»»

 

Τραγούδι

«Η Μαρινέλλα με έβαλε στο τραγούδι και μετά συνεργάστηκα και με τον Βοσκόπουλο!»

«Η βασική μου δουλειά είναι το τραγούδι και όλα τα άλλα τα κάνω εφόσον μου αρέσει κάτι και είμαι καλά!»

«Μεγάλη μου αδυναμία είναι το τραγούδι. Κάθε τραγούδι είναι ένα μικρό μονόπρακτο, εκφράζεις έναν χαρακτήρα σε τρία λεπτά!»


σχετικα αρθρα