20 Μαρτίου 2026
Δημοσίευση: 22:02'

Σώος ο 90χρονος στο Μαυροβούνι Σκύδρας – Εγκλωβίστηκε σε πυκνή βλάστηση

Ο ηλικιωμένος, ο οποίος πάσχει από άνοια, εντοπίστηκε σήμερα (20/3) το μεσημέρι ζωντανός αλλά ταλαιπωρημένος, σε απόσταση μόλις 300 μέτρων από το σπίτι του.

Δημοσίευση: 22:02’
Πηγή: Χ

Ο ηλικιωμένος, ο οποίος πάσχει από άνοια, εντοπίστηκε σήμερα (20/3) το μεσημέρι ζωντανός αλλά ταλαιπωρημένος, σε απόσταση μόλις 300 μέτρων από το σπίτι του.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 90χρονου από το Μαυροβούνι Σκύδρας, που είχε εξαφανιστεί προκαλώντας συναγερμό στην τοπική κοινωνία. Ο ηλικιωμένος, ο οποίος πάσχει από άνοια, εντοπίστηκε σήμερα (20/3) το μεσημέρι ζωντανός αλλά ταλαιπωρημένος, σε απόσταση μόλις 300 μέτρων από το σπίτι του, μέσα σε πυκνή βλάστηση από ψηλές καλαμιές, όπου είχε εγκλωβιστεί.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ενώ είχε ενεργοποιηθεί και η διαδικασία Silver Alert, με αποτέλεσμα τον έγκαιρο εντοπισμό του.

Ο 90χρονος μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι σε καλή κατάσταση υγείας, φέροντας μόνο κάποιες εκδορές από την περιπέτειά του.


TOP NEWS

uncached