Σωρεία λαθών από τον Σούνακ: Απέσυρε την ασφάλεια του Μητσοτάκη μετά την ακύρωση της συνάντησης
Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μόνο με τους Έλληνες αστυνομικούς του συνοδούς!
Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μόνο με τους Έλληνες αστυνομικούς του συνοδούς!
Έντονο και πλούσιο φαίνεται πως είναι το πολιτικό παρασκήνιο από το διπλωματικό επεισόδιο που δημιουργήθηκε στο Λονδίνο, με την ακύρωση από μέρους του Ρίσι Σούνακ, της συνάντησής του, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Μία κίνηση που χαρακτηρίστηκε «πολιτική απρέπεια» από το Μέγαρο Μαξίμου και με τον ίδιο τον Έλληνα πρωθυπουργό να εκφράζει την ενόχλησή του με επίσημη δήλωση, ωστόσο όπως φαίνεται δεν ήταν και μοναδική. Ακολούθησε κατά τα φαινόμενα ακόμα μία από πλευράς Βρετανών και δη Ρίσι Σούνακ.
Αποσύρθηκε η ασφάλεια του πρωθυπουργού γιατί πλέον η επίσκεψή του θεωρούνταν ιδιωτική
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, μετά την γνωστοποίηση της ακύρωσης της προγραμματισμένης συνάντησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, από τον Βρετανό ομόλογό του, αποφασίστηκε να αποσυρθεί η ασφάλεια του Έλληνα πρωθυπουργού, που είχε στο Λονδίνο, καθώς πλέον η επίσκεψή του θεωρούνταν ιδιωτική και όχι επίσημη.
Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, μόνο με τους Έλληνες αστυνομικούς του συνοδούς!
Η κεντρική παρουσιάστρια μάλιστα του δελτίου ειδήσεων του Star, Μάρα Ζαχαρέα, έκανε λόγο για «ακόμα μία απρέπεια» των Βρετανών.
ολες οι ειδησεις
- Ο καιρός της Πέμπτης: Βροχές, καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις – Έως 30 βαθμούς η θερμοκρασία
- Έρευνα ΓΣΕΕ: Τέσσερις στους δέκα εργαζόμενους κάνουν δουλειά άσχετη με τις σπουδές τους
- Δίκη Μαραντόνα: Η κόρη του κατηγορεί τον προσωπικό γιατρό για τη μοιραία νοσηλεία στο σπίτι
- Οδηγός επιβίωσης από τα φίδια: Μύθοι, αλήθειες και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στην ύπαιθρο
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr