Στέφανος Κωνσταντινίδης για Δημήτρη Πανόπουλο: «Υπάρχουν κι οι ψυχαναλυτές»
Δείτε τι είπε ο δημοσιογράφος.
Δείτε τι είπε ο δημοσιογράφος.
Ένα έντονο ξέσπασμα είχε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης κατά του Δημήτρη Πανόπουλου, για όλα όσα έχει δηλώσει το τελευταίο διάστημα για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με την Ναταλία Γερμανού.
Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα είπε αρχικά: «Δεν έχει σημασία το timing; Αυτό το όποτε νιώθεις, είναι καραμέλα που κολλάει παντού. Τώρα που αισθάνθηκε την ανάγκη να το πει, είναι και διαφορετική κι η θέση του. Είναι διαφορετικό αν είσαι ρεπόρτερ, διαφορετικά συμπαρουσιαστής και διαφορετικά παρουσιαστής. Άρα, το timing δεν παίζει ρόλο; Τώρα είναι από θέση ισχύος.
«Βλέπω δύο σκεπτόμενους ανθρώπους με τη δική τους διαφορετική εμπειρία και προσωπικότητα, που θα μπορούσαν off the record… Αν έχω κάτι ουσιαστικό με έναν συνεργάτη μου, θα το λύσω off the record κι έχει να κάνει με τον ηθικό μου κώδικα. Αν έχω λύσει κάτι off the record, το να το επαναφέρω για να γίνεται σούσουρο δύο χρόνια μετά… Αλλιώς αποχωρώ», συμπλήρωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.
«Όχι, μόνο ήταν εκεί, αλλά έθεσε υποψηφιότητα σαν ευρωβουλευτής και τον περίμενε η Ναταλία, που κάνει bullying, με ανοιχτές, τεράστιες αγκάλες στη θέση του ακριβώς και στις συνεντεύξεις μαζί. Υπάρχουν κι οι ψυχαναλυτές. Το λέω για τον δημόσιο λόγο μας», κατέληξε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.
ολες οι ειδησεις
- «Μπορεί ένα τρίωρο να κρίνει μια ζωή;» – Η τραγωδία με τις 17χρονες ανοίγει ξανά τη συζήτηση
- Η πολιτική αμηχανία δεν κρύβεται πίσω από φθηνές εξυπνάδες
- Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την εισαγωγή σε Πρότυπα και Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία
- Δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων για απειλητικό e-mail σε βάρος του Κώστα Τσιάρα
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr