3 Μαρτίου 2024
Δημοσίευση: 22:26'

Super League: 2-1 ο Πανσερραϊκός τον Αστέρα Τρίπολης

Στους 27 βαθμούς και στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού οι Σερραίοι που πρέπει πλέον να νιώθουν ασφαλείς.

Επιμέλεια: Νίκος Φυτάς
Δημοσίευση: 22:26’
ΑΠΕ
Επιμέλεια: Νίκος Φυτάς

Στους 27 βαθμούς και στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού οι Σερραίοι που πρέπει πλέον να νιώθουν ασφαλείς.

Λιοντάρια… δάγκωσαν τον Αστέρα Τρίπολης! Με τον Αμρ Ουάρντα να κάνει μεγάλο ματς και να σκοράρει δύο φορές, εκμεταλλευόμενος τα λάθη των αντιπάλων του, ο Πανσερραϊκός κατάφερε να λυγίσει με 2-1 τους Αρκάδες που έπαιζαν από το 68’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γιαμπλόνσκι.

Στους 27 βαθμούς και στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού οι Σερραίοι που πρέπει πλέον να νιώθουν ασφαλείς, ενώ οι Αρκάδες έχουν σωθεί επί της ουσίας και πρέπει να βρουν το κίνητρο για τα playouts!

Στους 31 πόντους έμεινε η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, η οποία παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές και μπαίνει ως 7η στην έξτρα διαδικασία.

Πηγή: sport-fm.gr

TOP NEWS

uncached