Survivor 2: «Μαλλιά κουβάρια» οι Mαχητές πριν το αγώνισμα ασυλίας
Και ακόμα δεν έχουμε δει… τίποτα!
Και ακόμα δεν έχουμε δει… τίποτα!
Την ώρα που η επόμενη αποχώρηση στο Survivor θα έχει άρωμα… γυναίκας, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ”πρωταγωνιστεί” στην τριάδα, το κλίμα στο ριάλιτι… δυναμιτίστηκε με αφορμή το αγώνισμα ασυλίας.
”Πρωταγωνιστές” στο ”ντέρμπι” ο Ηλίας Γκότσης και ο Νικόλας Αγόρου, με τον Χάρη Γιακουμάτο να παίρνει το μέρος του πρώτου και τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο του δεύτερου.
«Η απόφαση του ματσαρίσματος έρχεται συνήθως όταν βλέπουμε την πίστα για να μπορούμε να καταλαβαίνουμε τις είδους απαιτήσεις έχει. Στρατηγικά κάποια αγωνίσματα ταιριάζουν σε άλλους. Από εκεί και πέρα δεν πιστεύω ότι κάποιοι κάνουν πίσω και όταν κάποιος βγαίνει και λέει ότι “παίρνω εγώ αυτόν κι εσείς κάντε πίσω” προσβάλλει άλλους πέντε άντρες», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Γκότσης.
Ο Νικόλας Αγόρου είπε από την πλευρά του: «Κάποιοι επιλέγουν εξ αρχής αυτούς που θέλουν γιατί θέλουν τη νίκη για να φανεί ότι κέρδισαν. Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα και τη δική του αξία. Εγώ κοιτάω πάντα να δίνω όλο μου το είναι, όλη μου τη ψυχή για την ομάδα».
ολες οι ειδησεις
- Σοκ σε αγώνα football στις ΗΠΑ: Αλεξιπτωτιστής μπλέχτηκε σε ηλεκτρονικό πίνακα με αμερικανική σημαία (Βίντεο)
- Από το Apollo έως το Artemis II: Πώς μυρίζει το διάστημα; – Οι αναπάντεχες οσμές του Σύμπαντος
- Εξυπνάδα και μοναξιά: Είναι πράγματι πιο μόνοι οι ευφυείς άνθρωποι;
- Η Βουλιαγμένη το 1974 – Το καλοκαίρι μιας άλλης Ελλάδας (Βίντεο)
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr