Θεσσαλονίκη: 30χρονος συνελήφθη μετά από καταδίωξη με αντίθετη πορεία και κόκκινους σηματοδότες (Βίντεο)
Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε το βράδυ της Πέμπτης 27 Αυγούστου έναν 30χρονο μοτοσικλετιστή στην ανατολική Θεσσαλονίκη, μετά από επικίνδυνη πορεία σε δρόμους.
Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε το βράδυ της Πέμπτης 27 Αυγούστου έναν 30χρονο μοτοσικλετιστή στην ανατολική Θεσσαλονίκη, μετά από επικίνδυνη πορεία σε δρόμους.
Στη σύλληψη ενός 30χρονου μοτοσικλετιστή προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης 27 Αυγούστου, έπειτα από επικίνδυνη πορεία που ακολούθησε σε δρόμους της ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο οδηγός του δικύκλου κινήθηκε σε διαφορετικές οδούς αντίθετα με τη φορά της κυκλοφορίας, ανάμεσά τους και σε μονόδρομο, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Κατά την πορεία του παραβίασε επανειλημμένα ερυθρούς σηματοδότες.
Η καταδίωξη κατέληξε σε τροχαίο ατύχημα με αποκλειστικά υλικές ζημιές. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο, ο οποίος κατά την ΕΛ.ΑΣ., άσκησε βία σε βάρος τους κατά τη διαδικασία της σύλληψης.
Πρόστιμα 18.590 ευρώ
Σε βάρος του οδηγού βεβαιώθηκαν συνολικά 18 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Τα προβλεπόμενα χρηματικά πρόστιμα ανέρχονται σε 18.590 ευρώ.
Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε ότι η καταδίωξη ξεκίνησε από την Καλαμαριά και υποστήριξε πως ο μοτοσικλετιστής έπεσε μόνος του, στην προσπάθειά του να αποφύγει σύγκρουση με αυτοκίνητο.
«Καταδίωκε η Αστυνομία ένα σκούτερ, ο οποίος στην προσπάθεια να τους αποφύγει, ένα αμάξι πήγε να στρίψει δεξιά και έπεσε πάνω στο αμάξι. Δεν το χτύπησε το αμάξι. Φρέναρε για να μην το χτυπήσει και αναγκαστικά έπεσε και τον πιάσανε οι αστυνομικοί και τον συλλάβανε φυσικά. Από την Καλαμαριά τον κυνηγούσαν. Ένα αμάξι πήγε να στρίψει παράνομα δεξιά και αυτός πήγε από δεξιά να τον περάσει και για να μην τρακάρει πάνω στο αμάξι, πάτησε φρένο και αναγκαστικά έπεσε. Δηλαδή έπεσε μόνος του. Δεν τον χτύπησε κανένας αστυνομικός ούτε χτύπησε πάνω στο αμάξι. Και το αμάξι έφυγε, δεν το χτύπησε και επειδή ήταν κοντά οι αστυνομικοί τον πιάσανε. Αυτός σηκώθηκε αμέσως και πήγε να ξαναπάρει το μηχανάκι να φύγει» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.
ολες οι ειδησεις
- Βίσση – Καρβέλας: Tσακώθηκαν στο καμαρίνι λίγο πριν τη συναυλία – Τι έγινε (Βίντεο)
- ΕΛΣΤΑΤ: Λιγότερες γεννήσεις, αλλά και λιγότεροι θάνατοι το 2025
- Τεχνητή νοημοσύνη στις ελληνικές παραλίες: Το CleanSweep «διαβάζει» πού επιστρέφει η ρύπανση
- Το συγκλονιστικό τέλος του «Ριφιφί» αποθεώθηκε στα social media – «Μας γονάτισες, Ευαγγελία Μουμούρη» (Βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr