Θεσσαλονίκη: Φρουρούμενοι νοσηλεύονται 36χρονη και 34χρονος μετά από αιματηρό επεισόδιο
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε μέσα στο φορτηγό του 34χρονου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε μέσα στο φορτηγό του 34χρονου.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη αιματηρό επεισόδιο, χθες τα ξημερώματα, έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, όταν 36χρονη τραυμάτισε με μαχαίρι 34χρονο, Τούρκο οδηγό φορτηγού.
Τα δύο άτομα νοσηλεύονται φρουρούμενα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, καθώς μετά τις καταθέσεις που έδωσαν και σε συνεννόηση με την Εισαγγελία Πρωτοδικών αποφασίστηκε η κράτησή τους- η μεν 36χρονη (ημεδαπή) για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων, ο δε 34χρονος αλλοδαπός για παράνομη κατακράτηση και παράνομη βία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε μέσα στο φορτηγό του 34χρονου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.
ολες οι ειδησεις
- Παντελής Παντελίδης: Ποινή φυλάκισης για ψευδή κατάθεση – Το ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη
- Eurostat: Πάνω από 5% ο πληθωρισμός τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα – Στο 3,8% στην Ευρωζώνη
- Νέα αποπληρωμή χρέους 2,5 δισ. ευρώ από την Ελλάδα – EFSF: «Ένδειξη της προόδου, μήνυμα εμπιστοσύνης στις αγορές»
- Σάλος με γνωστό πιτάδικο: Σέρβιρε κρέας γαϊδάρου για βοδινό
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr