Θεσσαλονίκη: Λιποθύμησε 14χρονη μετά από challenge του TikTok
Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι και άλλοι μαθητές συμμετείχαν στην ίδια επικίνδυνη δοκιμασία, θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία τους.
Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι και άλλοι μαθητές συμμετείχαν στην ίδια επικίνδυνη δοκιμασία, θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία τους.
Ένα ανησυχητικό περιστατικό σημειώθηκε στο 1ο Γυμνάσιο Συκεών στη Θεσσαλονίκη, όπου μια μαθήτρια έχασε τις αισθήσεις της μετά τη συμμετοχή της σε επικίνδυνο challenge του TikTok.
Σύμφωνα με καταγγελία γονέα στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM 107.7, οι μαθητές του σχολείου συμμετείχαν σε μια πρόκληση που απαιτούσε να κρατήσουν την αναπνοή τους για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.
Από την πράξη αυτή, μία μαθήτρια λιποθύμησε και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι και άλλοι μαθητές συμμετείχαν στην ίδια επικίνδυνη δοκιμασία, θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία τους.
ολες οι ειδησεις
- Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Η Ιωάννα Τούνη δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει τη νίκη της – είναι σύμβολο ελπίδας»
- Κοινωνικός τουρισμός 2026–2027: Πότε ξεκινά, ποιοι είναι δικαιούχοι και πόσες διανυκτερεύσεις προβλέπονται
- UEFA ranking: Πώς ο αποκλεισμός «κλείδωσε» την 11η θέση της Ελλάδας και τι αλλάζει το 2026/27
- Κιμ Καρντάσιαν – Λιούις Χάμιλτον: Καθισμένη στα πόδια τουμε αποκαλυπτική μπλούζα – Δείτε φωτογραφία
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr