Δημοσίευση: ’

Θλίψη στην Κοζάνη: Πέθανε 20 μηνών βρέφος – Υπέστη σπασμούς και ανακοπή στο νοσοκομείο

Τραγωδία στην Κοζάνη με βρέφος 20 μηνών που μεταφέρθηκε με λοίμωξη στα επείγοντα, εμφάνισε σπασμούς και άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

Η ανάγνωση δημιουργήθηκε από το Newpost AI.
Επιμέλεια: Χριστίνα Βλάχου
Δημοσίευση: ’
Θλίψη στην Κοζάνη: Πέθανε 20 μηνών βρέφος – Υπέστη σπασμούς και ανακοπή στο νοσοκομείο
Επιμέλεια: Χριστίνα Βλάχου

Τραγωδία στην Κοζάνη με βρέφος 20 μηνών που μεταφέρθηκε με λοίμωξη στα επείγοντα, εμφάνισε σπασμούς και άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

Το παιδί διακομίστηκε με υψηλό πυρετό και υπέστη ανακοπή, με τους γιατρούς να παλεύουν για περισσότερο από μία ώρα να το επαναφέρουν.

Ανείπωτος θρήνος επικρατεί στην Κοζάνη μετά τον θάνατο ενός βρέφους μόλις 20 μηνών, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού. Οι οικείοι του το μετέφεραν εσπευσμένα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, της Παιδιατρικής κλινικής παρουσιάζοντας βαριά κλινική εικόνα με έντονα συμπτώματα εμπύρετης λοίμωξης, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση των εφημερευόντων.

Όπως μεταδίδει το kozan.gr, το βρέφος εμφάνισε σπασμούς και κατέληξε σε ανακοπή καρδιάς. Παρά την άμεση διασωλήνωση και τις επίμονες προσπάθειες ανάνηψης που συνεχίστηκαν αδιάκοπα για μία ώρα και είκοσι λεπτά, δεν κατέστη δυνατό να ανακτηθούν οι ζωτικές του λειτουργίες.

Φως στα ακριβή αίτια που οδήγησαν στην αιφνίδια επιδείνωση και στον θάνατο του μικρού παιδιού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή. Η πραγματογνωμοσύνη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας θα καταγράψει τη φύση της λοίμωξης και τους παθολογικούς παράγοντες που προκάλεσαν την ανακοπή, δίνοντας απαντήσεις στην οικογένεια και τις υγειονομικές αρχές.

Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.